Mors fødselsbilde går viralt: Hvem ligger i bakgrunnen?

08/04/2024 09:00

Emma

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En nybakt mor har delt et bilde kort tid etter fødselen. Bildet gikk raskt viralt, og det er en ganske god forklaring på det.

Det er ikke ofte at en nybakt mor har størst overskudd rett etter fødselen. Dette var imidlertid tilfellet med en ny mor som hadde energi til å ta en selfie kort tid etter å ha født parets første barn.

Bildet har siden gått viralt etter at det ble delt på Instagram-profilen Worthfeed, hvor et utall mennesker har reagert på det fantastiske bildet.

Selfien viser en nybakt mor som ligger med det største smilet på leppene. Årsaken til at bilde har gått viralt finner du imidlertid i bakgrunnen, der personalet som nettopp har hjulpet kvinnen med fødselen, nå sitter og tar vare på kvinnens ektemann.

Han hadde mer enn vanskelig med å håndtere fødselen, og han gikk bokstavelig talt i gulvet.

Som du kan se på bildet, er det tre sykepleiere som ser på den nybakte faren, mens en av sykepleierne holder den nyfødte babyen.

Foto: Instagram

Alt mens den nybakte moren ligger med energi og et stort smil i fødesengen. Det er forståelig hvorfor dette fantastiske bildet har gått viralt.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.