Når Laura ser en kelner hjelpe en eldre mann på en restaurant, tar hun umiddelbart et bilde: Fire dager senere får kelneren en merkelig melding

02/07/2023 07:30

Sofie

Viralt
Foto: Laura Wolf
Foto: Laura Wolf
Tjenerens oppmerksomhet og vennlighet ble belønnet i en slik grad at historien hennes ble delt på sosiale medier.

Det er ikke alltid lett å sette ord på godheten til andre mennesker. For husker du å sette skikkelig pris på hjemmehjelperen, toglederen eller parkeringsvakten når du ber om hjelp eller blir overrasket over deres vennlighet?

For 18 år gamle servitør Evoni Williams i byen La Marque i delstaten Texas, USA, var det helt naturlig å trå til da en 78 år gammel kunde ba om hjelp, skriver Independent.

Den 78 år gamle mannen, som brukte oksygenmaskin, besøkte spisestuen der Evoni Williams sto bak disken forrige lørdag, og da han spurte om hun kunne hjelpe til med å kutte mannens mat til ham, hoppet den unge servitrisen umiddelbart til, og uten kny tok hun tak i bestikket og hjalp mannen på vei.

Uvitende tok en kunde ved navn Laura Wolf et bilde av den søte gesten og la det ut på Facebook:

"Jeg vet ikke hva hun heter, men jeg hørte den eldre mannen forklare at hendene hans ikke var så gode og at han brukte en oksygenflaske fordi han hadde problemer med å puste. Uten å nøle tok hun tallerkenen hans og begynte å kutte i mann ham ut. Det kan virke som ingenting, men jeg er sikker på at det var stort for ham."

"Jeg er veldig takknemlig for å ha sett denne typen vennlighet i starten av dagen min, når alt annet i verden virker så negativt. Hvis bare vi alle kunne vært som servitøren og tatt oss tid til å gi en hjelpende hånd," skriver Laura Wolf i sitt innlegg. Bildet av den unge kvinnen som hjelper den eldre mannen spredte seg raskt over sosiale medier, med Laura Wolfs bilde som ble delt mer enn 70 000 ganger.

Byens lokale universitet ga henne et stipend på 16.000 dollar, tilsvarende nesten 100.000 danske kroner, slik at den unge kvinnen kan studere bedriftsledelse.

Evoni Williams ble rørt til tårer over den store oppmerksomheten, som hun aldri hadde drømt om kunne være så viktig. "Jeg ville ha gjort det hvilken som helst annen dag også," sa hun til den lokale nyhetsstasjonen da hun ble overrakt studiestipendet på jobben.