Når moren ser hva faren lærer datteren, smelter hjertet hennes: Nå har klippet gått viralt

04/07/2024 11:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Moren ble noe overrasket.

Da hun så dette øyeblikket mellom far og datter, smeltet hjertet hennes umiddelbart. Men det var ikke bare Cayley Wilders fra Kent i England som følte det slik, men også millioner av andre.

Moren laget en video av det magiske øyeblikket og la den ut på TikTok for noen dager siden.

Den virale hiten har nå nådd litt over syv millioner klikk.

I klippet kan du se far Connor øve på hopping med datteren Arabella (2). Du leste riktig: Britten hopper opp foran den lille for å vise henne hvordan hun skal gjøre det riktig.

I Storbritannia er barnepass svært viktig. Barna blir jevnlig testet på ferdigheter som språk, sosiale ferdigheter, hørsel, se, og også motoriske ferdigheter som hopping.

Kort tid før den neste av disse studiene hadde Arabella bare et problem med sistnevnte.

"Da jeg fortalte mannen min at hopping var den eneste tingen hun ikke kunne gjøre, ønsket han å se selv og tok henne med til bakgården for å trene," sa Cayley til Newsweek.

Da ble moren veldig begeistret: "Jeg var ovenpå og jobbet hjemmefra og hørte dem i hagen, så jeg så dem begge hoppe sammen utenfor. Jeg var stolt og glad for å ha dem begge.

Mens du i Tyskland må gå til barnelegen for de såkalte U-undersøkelsene, får du i den britiske motparten tildelt en helserådgiver.

Nå har to år gamle Arabella hatt sin store dag.

"Treningen med mannen min fungerte tydeligvis, og hun kan nå hoppe, og hun var veldig spent da vi ba henne om å vise det til oss," sa Cayley.

Men barnet var i stand til at imponere ikke kun sine forældre, men også sundhedsrådgiveren med sine springevner. Hertil kom publikum på TikTok, som ikke sparede på likes eller hjerte-emojis.

– Jeg synes vi bør sette mer pris på og anerkjenne fedre, for de får ikke nok av det, avsluttet moren.

Nedenfor kan du se det vakre klippet.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.