Natalie prøvde bh i kjent klesbutikk: Fikk kvalmende overraskelse i prøverommet

05/02/2018 12:15

Anniken Hauge

Viralt
En ung kvinnes ekle opplevelse i klesbutikken Primark har gått viralt på sosiale medier.

Natalie Brayshaw fikk seg en ubehagelig overraskelse da hun var på shoppingtur i den populære klesbutikken Primark, som er kjent for å selge klær, sko og tilbehør til ekstremt lave priser.

Den unge studenten fra Glasgow i Skottland oppdaget en bh på en henger da hun gikk inn i et prøverom i butikken  før å prøve noen klær. Hun bestemte seg for å prøve bh-en, selv om hun ikke hadde tatt den med selv fra undertøysavdelingen. 

Ettersom den passet helt perfekt bestemte Natalie Brayshaw seg for å kjøpe den. Men hun fikk en ubehagelig beskjed fra en ansatt bak kassen da hun skulle til å betale for den. Det skriver britiske Daily Mail

Natalie Brayshaw spurte hva bh-en kostet da det ikke var noe prislapp på den. Den ansatte svarte at det ikke var en bh fra Primark, men derimot brukt undertøy som hadde blitt etterlatt av en annen kunde i prøverommet.

Den unge kvinnen ble så forferdet over at hun hadde prøvd en annen kvinnes gamle undertøy at hun bestemte seg for å skrive et rasende innlegg om hendelsen på Twitter. Innlegget har fått massiv støtte og tusenvis av likes.

- Prøvde en bh på Primark, og den var så fin at jeg bestemte meg for å kjøpe den, men det var ikke noe prislapp på så fyren som jobbet der gikk for å finne en sjef og få strekkoden. Da han kom tilbake, sa han; 'den er ikke vår, det er en bytter'. Så noen har seriøst etterlatt sin egen bh på en kleshenger for å stjele en ny, og jeg prøvde den!

En 'bytter' er et annet ord for butikktyveri, hvor en kunde stjeler et klesplagg fra butikken ved å ta det på seg og henger igjen det gamle plagget i butikken. I dette tilfellet var det altså snakk om brukt undertøy.

Natalie Brayshaw har fått overveldende respons etter opplevelsen hun kaller 'fuckings utrolig' på Twitter.

Tweeten hennes har fått mer enn 246.000 likes og flere folk skriver i kommentarfeltet at de har blitt utsatt for lignende hendelser:

- Jeg jobber på Primark, og dette skjer veldig ofte. Det er rett og slett horribelt. Slutt med å gjøre det, folkens!

Andre skriver at det ofte skjer i skobutikker også, hvor folk prøver et par helt nye sko og etterlater sine gamle slitne sko på hylla og deretter forsvinner som dugg for solen. 

Natalie Brayshaw opplevelse på Primark har fått overveldende respons.

En talsperson fra Primark sier til Daily Mail at varehuset beklager hendelsen:

- Vi jobber alltid for å skape et bra shopping-miljø for kundene våre, og vi er lei for at vi ikke lykkes i dette tilfellet.  

23-årige Ella sovnet på toget: Ble helt sjokkert da hun våknet og så hva som lå i fanget hennes