Natasha har forstørret rompa si tre ganger: 'Jeg blir kåt av meg selv’

Svenske Natasha Crowns bakdel kan ikke bli stor nok. Hun har inntil videre fått tre rompeforstørrende operasjoner og planlegger en fjerde.

Det er blitt moderne å ha en svær rompe. 

Om man tar en titt på Instagram, Kim Kardashian eller bare på det lokale treningssenteret, så er det lett å se hvordan rompa er i fokus mer enn noensinne.

Men 24-årige svenske Natasha Crown fra Stockholm har tatt besettelsen til helt ny høyder.

- Da jeg var tenåring begynte kroppen min å forandre seg, og jeg fikk pupper og rompe. Det var bare det beste, sier Natasha Crown til avisen. 

Men den rompa hun ble skjenket med fra naturens siden, var slett ikke stor nok for Natasha Crown. Den skulle være mye større, og derfor spiser hun en god fet diett bestående av sjokolade og is - og så har hun fått ikke mindre enn tre operasjoner for å hjelpe størrelsen på vei.

Les også

Ung kvinne klaget over smerter: Legene fant dette i magen hennes

- Jeg var bare 20 år da jeg fikk utført min første operasjon, og ja, jeg må innrømme at jeg har blitt besatt av den. Det første jeg gjør hver moren er å se meg i speilet og sjekke ut rompa, sier hun til Daily Mirror.

 
 

Den 24-årige kvinnen har fått tre forstørrende operasjoner og har i dag en rompe som er hele 182 centimeter bred. Nesten to meter!

Rompa hennes er faktisk så stor at hun nå er nådd til et punkt hvor hun rett og slett blir kåt av å se på seg selv.

 
 

- Jeg bare elsker følelsen av å ha en stor rompe. Når jeg går, så kjenner jeg hvordan det disser og disser, og så blir jeg helt kåt av det, sier hun til Daily Mirror. 

Les også

Anastacia kledde seg ut og deltok i svenske ‘Idol’ - fikk nei av dommer

Selv om hun tjener masser av penger på å lage frekke videoer av seg selv til rompe-entusiaster, så er familien hennes lang fra begeistret for den unge kvinnens besettelse. De har til og med kalt henne en ‘ku.’  

 

- Det er vanskelig for dem at jeg forandrer meg. Noen ganger kan de være veldig motbydelige. De tenker på helsen, og sier at jeg skal tenke på fremtiden min, å stifte en familie og sånn, sier Natasha Crown til avisen. 

Se flere bilder av den unge svensken med den fyldige rompa på Instagram her.

 
 

Les også: De kåteste typene: Disse 4 stjernetegnene er ALLTID klare for sex