Nichole stakk hendene sine under håndtørker - to dager senere fikk hun seg et sjokk

12/02/2018 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Et eksperiment med en håndtørrer er gået viralt.
Et eksperiment med en håndtørrer er gået viralt.
En ung kvinne fra USA har laget sitt eget lille forsøk med en håndtørker på et offentlig toalett, som nå blir delt over alt på sosiale medier.

Amerikanske Nichole Ward får uvanlig stor oppmerksomhet på sosiale medier etter at hun delte et oppsiktsvekkende eksperiment med en håndtørker på et offentlig toalett.

Den unge kvinnens advarsel på Facebook er blirr delt mer enn en halv million ganger, og flere medier plukket opp historien.

Innlegget hennes er ledsaget av et ekkelt bilde av bakterier og sopp som har formert seg med lynets hastighet etter møtet med den offentlige håndtørkeren.

- Okay, folkens. Er dere klar til å bli blåst av banen? Her er det som har vokst i en petriskål i løpet av få dager. Jeg stak den inn under en håndtørker på et offentlig toalett i tre minutter. Ja, bare tre, skriver Nichole Ward på Facebook.

- Aldri bruk en sånn til å tørke hendene dine igjen. Dette er mange stammer av mulige patogene (sykdomsfremkallende, red.) sopp og bakterier som hvirvler rundt i og på hendene dine, og du tenker at du går rundt med rene hender. Bare hyggelig. Dette innlegget er kun for å opplyse, ikke for å skape frykt, tilføyer hun.

Nichole Ward, som kommer fra Californien i USA, hevder at hun holdt petriskålen under en håndtørker av merket Dyson i tre minutter, hvorpå hun ventet i 48 timer, skriver The Sun. Og resultatet er angivelig det hun har delt et bilde av på Facebook.

48 timer etter å ha vært i nærkontakt med en håndtørker på et offentlig toalett.

Nicole Ward sier hun er ferdig med offentlige håndtørkere.

Det er uvisst hvilken vitenskapelig bakgrunn Nichole Ward har. 

Dyson har reagert på resultatet av den unge kvinnens hjemmelagde forsøk med stor forbauselse.

- Vi er veldig overraset over disse resultatene, og usikre på hvilken metode som er anvendt, sier en talsperson som tilføyer at Dysons Airblade-håndtørkere er hygieniske og brukes av sykehus, restauranter og bedrifter verden over. 

Allikevel har Nicole Wards innlegg fått voldsomt stor oppmerksomhet på Facebook, og flere personer skriver i kommentarfeltet at de fremover vil nøye seg med å kun tørke seg på hendene med papir.

Hovedpersonen selv skriver også i kommentarfeltet at hun fremover vil lufttørke hendene sine.

Se hele innlegget nedenfor.