Nick kom hjem fra ferie - i postkassen fant han et sjokkerende brev fra myndighetene

24/03/2024 15:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ung mann kom hjem etter en lang ferie til en full postkasse. I postkassen fant han et sjokkerende brev fra myndighetene.

Nick Fatouros (34) fikk sitt livs sjokk da han sjekket postkassen etter å ha kommet tilbake fra en lengre ferie til Costa Rica. Her ble han møtt av et direkte sjokkerende brev.

Da han åpnet brevet, oppdaget han at han var erklært død. Myndighetene hadde forsøkt å få betalt for en fartsbot ved å bruke Nicks eiendom som sikkerhet.

Nick fikk den aktuelle fartsboten i 2022, men glemte å få den betalt før han dro på en lengre ferie til Costa Rica. Da han kom hjem omtrent to år senere, oppdaget han at han hadde blitt erklært død i sitt fravær.

– Jeg lo. Jeg sa: 'Wow, det er nyheter for meg,' sa Nick til Montreal News, og la til at han hadde "glemt" parkeringsbilletten og "kom tilbake og fikk dette brevet."

Men selvfølgelig var Nick ikke død, som moren hans var godt klar over. Dette har fått ham til å lange ut mot kanadiske myndigheter, da det tilsynelatende har vært "veldig vanskelig" å komme i kontakt med dem for å bevise at han fortsatt er i live.

"Hvis hun hadde åpnet dette og jeg var ute på reisen min...Gud forby. Hun ville si: 'Hva skjer?'. Det er veldig vanskelig å komme gjennom," sier han.

Hans advokat, William Korbatly, sier at slike feil noen ganger skjer. Det er sjelden at det skjer, men nå og da skjer det.

Nick sier han håper å overbevise kanadiske myndigheter om at han fortsatt er i live. Det er åpenbart en feil at han er erklært død.

En talsperson for det kanadiske justisdepartementet har siden bekreftet at "menneskelig feil" spilte en rolle i Nicks plutselige død. I tillegg har talspersonen beklaget hele hendelsen.

"Bøteinnkreveren brukte feilaktig en brevmal som ble brukt til å korrespondere med et dødsbo i stedet for den som vanligvis brukes til å kommunisere med en saksøkt. Vi beklager situasjonen. Det vil bli gjennomført en hensiktsmessig oppfølging med innbyggeren", stod det.