Nick var lei av at sønnen aldri svarte på meldingene hans: Nå tjener han stort på løsningen

06/04/2024 21:00

Emma

Viralt
Foto: Nick Herbert/Privat
Foto: Nick Herbert/Privat
Et godt triks for fedre som har barn som er dårlige til å svare: Lær hvordan du designer apper.

Nick Herbert, en 45 år gammel far i London, har satt seg fore å løse et moderne dilemma mange foreldre står overfor: å få tak i tenåringsbarna sine.

Etter å ha opplevd frustrasjoner over sin egen sønns manglende respons på meldinger, opprettet han ReplyASAP - en app som garanterer foreldres meldinger umulig å ignorere.

Det skriver Shropshire Star.

Herbert deler at motivasjonen bak appen kom fra personlig erfaring.

"Min sønn begynte på Langley Park School for Boys for noen år siden og har en smarttelefon. Jeg trodde det ville gjøre det lettere å få tak i ham, men det gjør det ikke i det hele tatt," forklarer han.

Grunn? Sønnen spiller ofte spill og holder telefonen på lydløs, noe som forårsaker Herbert frustrasjon.

Den innovative meldingsappen, ReplyASAP, som for øyeblikket bare er tilgjengelig for Android-brukere, skiller seg vesentlig fra konvensjonelle kommunikasjonsapper. Når en melding sendes via ReplyASAP, tar appen over startskjermen og utløser en alarm som ikke kan slås av før meldingen er besvart.

Foto: ReplyASAP

Dette tiltaket sikrer at foreldrenes budskap får den oppmerksomheten de trenger.

Herbert er imidlertid klar over den potensielle tilbakeslaget fra de unge brukerne.

"Siden de er tenåringer, skjønner jeg at de ikke vil være altfor sinte for det. Sønnen min har egentlig ikke sagt noe negativt om appen. Det handler om at han forstår hvorfor den er der. Hvis jeg har noe viktig å si, sender jeg en rask melding. Forhåpentligvis vil det gjøre ting litt enklere," sier han.

Til tross for at hans egen sønn bruker en iPhone, som så langt har forhindret ham i å bruke appen, jobber Herbert med å utvide appens tilgjengelighet til Apple Store. Han ser på dette som en midlertidig utfordring og er optimistisk med tanke på appens fremtidige potensial.

ReplyASAP er utformet som en feilsikker måte å sikre kommunikasjon mellom foreldre og barn på, og ikke som den primære kommunikasjonskanalen.

Appen tilbyr forskjellige planer basert på antall personer en bruker ønsker å få kontakt med, fra bronseplanen for $ 9 for å "plage" en person, og opp til Platinum, som gjør det mulig å koble til 20 personer for $ 116.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.