Nybakt far prøver en dag som gravid: Gikk ikke som forventet i det hele tatt

Foto: Tiktok

En ny far prøvde en dag som gravid - og det gikk ikke helt som han hadde forventet.

Det er stor forskjell på kvinners syn på graviditet. Det er mange som elsker å være gravide fordi de setter pris på gleden, magen og hele opplevelsen.

Dette er imidlertid ikke tilfelle for alle. Mange, derimot, fokuserer på det faktum at det absolutt ikke er noe å være i ekstasse over. Som gravid kvinne må du venne deg til morgensyke, hormoner, merkelige matbehov og den økte vekten du må bære rundt på.

Les også

Hun føder tre små drenge, men da hun ser dem første gang, tror hun ikke sine egne øjne

Mange kvinner vet hvordan dette føles, men menn aner ikke. Derfor bestemte en nybakt far seg nylig for å prøve ut hvordan det føltes å være gravid i en dag.

Han delte en video om dette på det sosiale medie TikTok. I videoen viser brukeren, Maitland Hanely, sitt forsøk på å være gravid.

I klippet kan du se maitland ligge på en seng, og på magen har han en stor vannmelon innpakket i husholdningsfilm. Over den store vannmelonen på magen har to mindre meloner fått samme behandling som fungerer som bryster.

Når videoen starter, kan en kvinne høres etterligne en vekkerklokke i bakgrunnen. Dette betyr selvfølgelig at nå er det på tide for Maitland å stå opp av sengen.

Først har han tillit til at dette ikke er noe problem, og er ikke i tvil om at å komme seg ut av sengen vil være en smal sak for ham.

– Ja, se på dette, sier han mens han prøver å svinge kroppen rundt og opp i en sittende stilling.

Imidlertid finner han snart ut at det faktisk ikke er like lett å komme seg ut av sengen når du har en gravid mage å gå med. Han prøver en gang til og prøver å få bena av siden av sengen.

« Jeg trodde det ville være så mye enklere,» innrømmer han når videoen slutter og du kan høre latter i bakgrunnen.

Klippet har siden gått viralt, og har blitt sett mer enn 15 millioner ganger. Ikke bare det, mer enn 1 million mennesker har også  "liket" videoen.

Tusenvis har også kommentert videoen, der en person skriver blant annet: «Kvinner er superhelter», mens en annen skrev: «Du trodde det ville være enkelt ...»

Les også

Hun begynner å skrike da kjæresten viser barnehagebildet sitt - 'Jeg fikk et sjokk'