OnlyFans modell sjokkeret: Læreren min fra videregående betaler for nakenbildene mine

26/05/2021 12:01

Emma Sletta

Viralt
En ung kvinne har gått viralt etter å ha avslørt at læreren hennes på videregående betaler for nakenbildene sine, som hun selger på OnlyFans.

En OnlyFans-modell ble sjokkert da hun mottok en melding fra en ny abonnent der han skrev at han alltid visste at hun ville 'bli til noe spesielt'. Budskapet viste seg å være fra læreren hennes på videregående.

22 år gamle Richelle 'Rara' Knupper er en YouTube-stjerne med mer enn 122 000 abonnenter. Hun er en tidligere modell, og å leve i dag selger nakenbilder og videoer til abonnentene sine til OnlyFans.

Nylig fant hun ut at hennes tidligere high school lærer ser på. Hun har laget en video om dette, som hun senere har delt på sosiale medier TikTok.

Ifølge Daily Star, i videoen, som siden har gått viralt, sier hun at hun fikk en melding fra læreren der han skrev at han alltid visste at hun var noe spesielt.

«Jeg etter at en av lærerne mine på videregående skole abonnerte på OnlyFans og fortalte meg at han alltid visste at jeg var noe spesielt», skrev hun over videoen.

Siden hun delte videoen, har den gått viralt. Blant annet har den fått nesten 200,000 visninger på sosiale medier TikTok, der den også har fått mer enn 40,000 likes.

I tillegg har mange også kommentert videoen. Imidlertid kan ikke alle se moroa i den. Faktisk er det mange som synes det er urovekkende.

"Beklager, men dette er så urovekkende," skrev en bruker, mens en annen skrev: "Du bør fortelle skolen."

«Jeg vet at han ikke har brutt noen lover (som du vet om), men si det til skolen. De må gjøres oppmerksomme på at han potensielt holder øye med high school-jenter på denne måten. De bør i det minste holde øye med en fyr som ham», skrev han en tredje.

Rara har ikke delt flere detaljer som tidligere lærer eller om hun svarte på ham, men har tidligere uttalt i en video på YouTube at hun forlot videregående skole i 2016 og at hun var glad for det.

En rekke av de som har kommentert videoen på TikTok har delt sine egne lignende historier. Blant annet har noen skrevet at hun har opplevd at hennes beste venns far abonnerte på hennes OnlyFans.