Overrasket kjæresten med «leke»: Endte helt galt

Foto: Shutterstock.com

En mann overrasket kjæresten sin med nye leker til soverommet. Det endte imidlertid ikke i det hele tatt som han hadde forventet.

En mann overrasket kjæresten sin med et sexleke som tilsynelatende fungerte så bra at det 'nesten drepte ham'. Han skriver i en anmeldelse av sexleketøyene på Amazon, ifølge The Sun.

Les også

Forskere med oppfordring: Leger bør utskrive vibratorer på resept

Amazon-kunde Jay skrev en femstjerners anmeldelse av et sexleketikk, som han fikk tittelen 'Kjøp hvis du vil ha en utdrivelse’.

Han forklarer i sin anmeldelse at han hadde kjøpt dette sexleketøyet til kjæresten sin, for å gi henne følelsen av muntlig og penetrasjon samtidig. Han sier også at han ikke hadde store forhåpninger på grunn av prisen.

Foto: Twitter

"Forventet at det skulle være ganske svakt, men likevel prøvde jeg det," skriver Jay.

Da paret klarte å finne riktig posisjon, var de klare til å gå. Etter ca 30 sekunder begynte sexleken tilsynelatende å fungere - enda mye mer enn forventet.

Foto: Twitter

"Jeg husker ikke resten. Tilsynelatende kom hun umiddelbart så hardt at beina hennes sparket ut, slo kjeven min, og jeg fløy tilbake og traff radiatoren," skriver han i anmeldelsen.

"Hun trodde hun hadde drept meg. Alt i alt, etter en smertestillende pille, en frossen pose erter på kjeven min... det er et godt leketøy," skriver han.

Foto: Twitter

"Hvis du vil bruke det med partneren din, foreslår jeg at du bruker et slags sikkerhetsutstyr for å beskytte deg mot noen form for fysisk skade som kan oppstå."

Hans komiske anmeldelse ble deretter delt av en underholdt Amazon-bruker på Twitter, der mange naturligvis syntes det var morsomt. Derfor endte det også opp med å gå viralt på sosiale medier.

Les også

10 grunner til å date en eldre mann