På et loppemarked kjøpte kvinnen en ring for 100 kroner: Gullsmeden holdt på å falle om da han så den

10/04/2024 15:00

Sofie

Viralt
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Gullsmeden trodde ikke sine egne øyne da han så ringen.

Mange er flinke til å se en god del. De går derfor rundt på loppemarkeder for å finne billige varer, for så å selge varene videre til en høyere pris.

Det hender imidlertid også at man rett og slett kjøper noe på loppemarked fordi det er fint, og ikke fordi man vet hvor mye gjenstanden egentlig er verdt.

En slik person er Debra, og da hun valgte å kjøpe en ring på et loppemarked for cirka 33 år siden i en alder av 22, hadde hun aldri forventet at den skulle gjøre henne rik.

Debra Goddard, nå 55, kjøpte en ring på et loppemarked for mer enn tre tiår siden, og hele den tiden trodde hun at den vakre steinen var laget av glass. Hun hadde kun betalt 100 kroner for den, og derfor ville det ikke vært fornuftig om det var en ekte diamant.

Hun valgte imidlertid å ta ringen ned til en gullsmed 33 år etter at hun kjøpte den, og her fikk hun sjokk da hun ble fortalt at steinskammen var ekte og at den var på 26,27 karat.

Moren ble frastjålet pengene sine

Debra oppbevarte den i en boks i 33 år til moren hennes mistet alle pengene sine til en svindler.

Hun håpet derfor at ringen skulle være verdt bare en liten slant, så hun valgte derfor å få den taksert.

"Da jeg gikk ned til gullsmeden, holdt han på å besvime, og han sa «Vet du hva dette er? Det er en diamant," jeg satt oppe hele natten og tenkte på hva jeg skulle gjøre, sier hun til det britiske mediet The Sun.

Hun valgte å overlevere ringen til auksjonshuset Sotherbys, som bekreftet ringens verdi, og de tok seg deretter av å selge den for henne.

Ringen hadde en verdi på 6,3 millioner kroner, og Debra Goddard endte opp med å få 4 millioner kroner for den. Det må sies å være litt av et scoop.

Noen av pengene har hun brukt på å glede moren med ulike opplevelser, så moren har blant annet vært på Barbados, og vært på konserter med Tom Jones og Celine Dion i Las Vegas.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.