Par vant 131 millioner kroner i Lotto: "Feiret" det ved å ikke sove

30/03/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Paret kunne ikke tro hva som hadde skjedd.

Til tross for at mange ivrig deltar i Lotto med håp om storgevinsten, er det bare noen få som opplever å vinne millioner i lotto.

Men for en mann fra New Zealand gikk drømmen i oppfyllelse nylig. Et par vant utrolige 12,3 millioner dollar i Powerball-lotteriet, (ca. 131 millioner norske kroner).

De var helt målløse og hadde vanskelig for å tro på sin egen flaks. Paret hadde deltatt i Powerball over en periode og bestemte seg for å kjøpe en ny billett etter en tidligere liten gevinst på $25 (ca. 267 kroner).

Og det var ved denne anledningen de traff den store jackpoten.

Ifølge 1News var mannen tilfeldigvis våken for å se trekningen direkte, noe han vanligvis ikke gjør, og ble sjokkert over å se at de riktige tallene ble trukket én etter én.

Han beskrev det som en fantastisk følelse og ringte umiddelbart partneren sin for å bekrefte at det ikke var en illusjon.

Paret fortalte media at de nesten ikke sov den natten, og gjentatte ganger måtte forsikre hverandre om at det virkelig hadde skjedd.

Ny bil

Da virkeligheten av gevinstene deres sank inn etter å ha sett millionene på bankkontoen deres, feiret de med drinker og begynte å planlegge for fremtiden.

De ville først forsørge familien sin økonomisk, og mannen ville kjøpe bilen han alltid hadde drømt om. De vurderte også å ta noen dager fri, bo på et eksklusivt sted og nyte turen i drømmebilen.

Denne historien beviser at drømmer kan gå i oppfyllelse når du minst venter det.