Paret kom lykkelig hjem med nyfødte tvillinger - men hundens reaksjon hadde de aldri forventet

01/05/2024 17:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Paret hadde vært nervøse for hvordan deres energiske hund ville reagere.

En hunds hjertevarmende reaksjon på at eierne en dag kommer hjem med tvillingbarn, har tatt internett med storm, og bevist at dyrekjærlighet kan være like sterk som mennesker.

Da Sinead og Andy ble foreldre til tvillingene sine, var de bekymret for hvordan hunden deres, Alfie, ville reagere; Men det var det ingen grunn til.

Faktisk var reaksjonen hans til og med så rørende at en video som paret delte på det sosiale mediet TikTok har fått folk over hele verden til å gå myke i knærne.

I videoen, som har vært på nettet siden 1. oktober, kan du se hunden Alfie konstant ved tvillingenes side, noe som gir dem både oppmerksomhet og beskyttelse. Denne videoen har allerede fått mer enn to millioner visninger og har fått over 280 000 likes.

Siden det hjertevarmende første møtet har Alfies forhold til tvillingene vært intet mindre enn utrolig. Han har vist et nivå av mildhet og beskyttelse som smelter våre hjerter, sier en rørt Sinead i et intervju med Newsweek.

Menneskets beste venn

Hunden Alfie har ikke bare vunnet hjertene til den nye familien, men også til det brede TikTok-publikummet, som ser ut til å være fascinert av de mange søte øyeblikkene videoen viser.

Alfie kan blant annet sees overvåke barnas badetid med eieren sin, og i andre øyeblikk står han ved vuggen deres, som om han sørger for at alt er som det skal være.

Ifølge Sinead er Alfies beskyttelsesinstinkter enda dypere:

– Hver gang tvillingene gråter, slipper han ut et lite klynk. Han banket oss til og med med labben sin, som om han akutt minnet oss om å passe på dem. Det er som om han har tatt på seg rollen som verge og sørger for at de er trygge og lykkelige, forklarte den stolte moren.

Fra bekymring til beundring

Selv om paret i utgangspunktet var bekymret for hvordan deres energiske hund ville reagere på de nyfødte, har Alfies oppførsel gjort alle bekymringer til skamme.

"Til tross for mine første bekymringer om hans høye energinivå, har han en bemerkelsesverdig evne til å skifte til en mild og beskyttende tilstand nær dem," sa en lettet og glad Sinead.

Se videoen herunder:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.