Paret kom lykkelige hjem med nyfødte tvillinger - men de hadde aldri forutsett hundens reaksjon

15/06/2024 17:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Paret hadde vært nervøse for hvordan deres energiske hund ville reagere.

En hunds hjertevarmende reaksjon på at eierne en dag kommer hjem med tvillingbarn, har tatt internett med storm, og beviser at dyrs kjærlighet kan være like sterk som menneskers.

Da Sinead og Andy ble foreldre til tvillingene sine, var de bekymret for hvordan hunden deres, Alfie, ville reagere; Men det var det ingen grunn til.

Faktisk var reaksjonen hans til og med så rørende at en video som paret delte på den sosiale medieplattformen TikTok har fått folk over hele verden til å gå myke i knærne.

I videoen, som har vært på nett siden 1. oktober, kan du se hunden Alfie, som hele tiden er ved tvillingenes side, og gir dem både oppmerksomhet og beskyttelse. Denne videoen har allerede fått mer enn to millioner visninger og har fått over 280 000 likes.

Siden det hjertevarmende første møtet har Alfies forhold til tvillingene vært intet mindre enn utrolig. Han har vist et nivå av mildhet og beskyttelse som smelter våre hjerter, sier en rørt Sinead i et intervju med Newsweek.

Menneskets beste venn

Hunden Alfie har ikke bare vunnet hjertene til den nye familien, men også til det generelle TikTok-publikummet, som ser ut til å være fascinert av de mange søte øyeblikkene videoen viser.

Alfie kan blant annet sees overvåke barnas badetid med eieren sin, og i andre øyeblikk står han ved vuggen deres, som om han passer på at alt er som det skal være.

Ifølge Sinead er Alfies beskyttelsesinstinkter enda dypere:

– Hver gang tvillingene gråter, slipper han ut et lite klynk. Han banket oss til og med med labben sin, som om han raskt minnet oss om å ta vare på dem. Det er som om han har tatt på seg rollen som verge og sørger for at de er trygge og lykkelige, forklarte den stolte moren.

Fra bekymring til beundring

Selv om paret i utgangspunktet var bekymret for hvordan deres energiske hund ville reagere på de nyfødte, har Alfies oppførsel gjort alle bekymringer til skamme.

"Til tross for mine første bekymringer om hans høye energinivå, har han en bemerkelsesverdig evne til å bytte til en mild og beskyttende tilstand nær dem," sa en lettet og glad Sinead.

Se videoen nedenfor.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.