Paul bor i et hus som veier 27 kilo - vent og se når han åpner døren

03/11/2016 14:45

Anniken Hauge

Viralt
Paul Elkins setter pris på sitt lille hjem som han har bygget selv. Screenshot: YouTube.
Paul Elkins setter pris på sitt lille hjem som han har bygget selv. Screenshot: YouTube.
Huset er designet til å ha bakpå sykkelen, hvilket Paul utnytter til det fulleste.

Hvem sier at hus må være laget av murstein og støpt fast i grunnen? Ikke Paul Elkins fra USA. Han har snudd ideen om et hus på hodet, og har bygget et transportabelt hjem som får de fleste til å måpe.

Over de seneste årene har den kreative huseieren syklet hjemlandet rundt, med sitt 27 kilo lette hus som tilheng. Huset, som er laget av  blant annet plast, kartong, skruer og gaffatape, har vært latterlig billig å få istand. Ca 1500 kr har det kostet mannen.

På tross av at mange vil betrakte Pauls hjem som ekstremt trange kår, er husets enes trods af mange vil betegne Pauls hjem som ekstremt trange kår, er husets eneste beboer tilfreds med tilværelsen i hjemmet, som er på størrelse med et hundehus i luksusklassen.

Fra utsiden ser det ikke ut som at Pauls hus kan inneholde noe brukbart, men virkeligheten er en annen. Når eneboeren byr folk inn, blir de som oftest temmelig overrasket. 

Paul Elkins har brukt  ca 1500 kroner på at lage sitt transportable hjem. Screenshot: YouTube.

Dert er nemlig både kjøkken med komfyr og vask, soveværelse med seng, kasser til oppbevaring, led-belysning og et takvindu. Men det lille huset krever at man holder god orden og er praktisk tenkende. 

Paul føler ikke at han mangler noe i huset sitt. Det er spesielt friheten ved det transportable hjemmet som tiltaler Paul.

– Det gir meg nye muligheter for å komme seg rundt, reise og leve. Du har ingen bilforsikring og trenger ikke å betale for innboforsikring, forklarer Paul Elkins.

Den antimaterialistiske mannen kan varmt anbefale andre å bygge sitt eget transportable hjem, spesielt hvis pengene er små og eventyrlysten stor.

Bli med inn i Paul Elkins hjem i denne YouTube-videoen: