Pedagog med oppfordring til foreldre: Disse 5 tingene irriterer meg

09/03/2024 20:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En pedagog har ringt foreldre, og har delt fem ting som irriterer henne.

Hvis du ikke vil være uvenn med lærerne i barnehagen, er det nok lurt å holde utkikk.

En kvinnelig pedagog har delt fem ting som går henne på nervene. Hvis du kan nikke gjenkjennende til at du gjør en eller flere av disse tingene, må du kanskje vurdere å slutte.

Hvis du for eksempel ofte er en av foreldrene som kommer for sent når du henter barnet, så bør du lese med. 

I en video som hun har delt på det sosiale mediesiden TikTok, starter hun med å snakke om klær. Hun er slett ikke fan av foreldre som velger å gi barna klær som ikke har knapper.

I tillegg er hun ikke spesielt fornøyd med foreldre som kommer for sent når de skal hente barnet sitt. Som det er for mange andre, ønsker også pedagogene å reise hjem fra jobb.

«Når foreldre dukker opp omtrent to minutter før vi stenger og har 100 spørsmål til meg», sier hun i videoen.

Hun gjør det også klart at hun ikke liker de såkalte pull-on bleiene. Det er nok fordi det ikke akkurat er lett for pedagogene når de skal skifte bleie.

Videre gjør hun det også klart at hun ikke liker det når foreldrene gir barna retter med ris i matpakken.

Til slutt påpeker hun at hun 'hater foreldre som kjører inn på parkeringsplassen i 50 km/t'. Gjør du det, er det nok lurt å huske å bremse litt neste gang.

Ifølge The Sun tok det ikke lang tid før innlegget gikk viralt på sosiale medier. Her endte det på kort tid med å få tusenvis av visninger og hundrevis av kommentarer fra andre lærere.

"Jeg er enig med dem alle. En annen er: "Han er ikke syk - han får bare tenner," sa en bruker.

En annen skrev: "Ja, enig med dem alle. Jeg hater også høye Converse-sko," skrev en annen.

"Når de bruker strømpebukser og støvler," kommenterte en tredje.

"Jeg frykter dem alle," sa en fjerde.

"Når foreldre sier: 'Han er forkjølet så han kan ikke leke ute i dag'. Vel, jeg sier bare til toåringen din at han ikke kan leke med vennene sine," skrev en femte.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.