Pensjonistpar vant utallige ganger i Lotto: Utnyttet spesielt smutthull i systemet

22/07/2024 19:02

Emma

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
For pensjonistparet handlet det aldri om penger.

Jerry og Marge Selbee har vundet i Lotto utallige gange.

Selvfølgelig har dette brakt dem mange millioner, men faktisk er det vanskelig å gjette om du ser på deres beskjedne hjem i Evart, Michigan, hvor de har bodd i 65 år.

Likevel er det nok ikke dette du lurer mest på. Det er nok det faktum at de har vunnet flere ganger i Lotto. Siden paret pensjonerte seg i 2003, har de levd et bemerkelsesverdig liv takket være deres unike tilnærming til lotterispill:

– Det handlet bare om enkel matematikk. Hvem som helst kunne ha gjort det, forklarer Jerry, ifølge 9now.

Jerry, som alltid har vært flink med tall, oppdaget et smutthull i et lottospill kalt WinFall.

Når jackpotten nådde $ 5 millioner og ikke ble vunnet, ble pengene distribuert til de med færre vinnertall.

Jerry innså at dette økte verdien av mindre gevinster betydelig. Så hver gang det så ut som hovedpremien ikke skulle vinnes, kjøpte de mange billetter.

Dette sikret dem små, men mange gevinster, som akkumulerte seg til store beløp. Selv da WinFall stengte i staten, fortsatte de sin strategi i Massachusetts.

Strategien deres vakte mistanke blant etterforskerne, men paret gjorde ikke noe ulovlig - de spilte bare spillet strategisk.

– Du måtte ikke være heldig for å vinne, du måtte være uheldig for å tape, sier han.

Det har til og med blitt laget en film om historien deres, 'Jerry and Marge Go Large', med Bryan Cranston i hovedrollen som Jerry. Filmen understreker at for Jerry og Marge handlet det ikke om pengene, men om spenningen i spillet og å være sammen.

Selv etter å ha tjent formuen, har Jerry og Marge ikke endret seg mye om livsstilen deres.

De har først og fremst brukt pengene på barnebarn og oldebarns utdanning, mens de selv nøt det lille krydderet av spenning og formål som lotterispillet ga dem i pensjonisttilværelsen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.