Pinlig øyeblikk: Brud og brudgom ble svette i pannen da musikken plutselig skiftet under vielsen

07/02/2018 14:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En brud fikk seg en stygg overraskelse på bryllupsdagen sin da brudemarsjen plutselig fikk en helt annen låt.

Det er en helt spesiell dag, og for alle kvinner er det noe helt spesielt de har ventet på i dager, måneder og kanskje år.

Den hvite kolen, de fine gullringene, prestens ord og brudgommen som har skiftet ut joggeskoene og flanellskjorte med nydelig kjole og hvitt.

En bryllupsdag er bare noe helt spesielt, og for den kommende bruden skal alt helst klaffe denne dagen.

Derfor er det ikke den dagen man som gjest skal si upassende ting, ta på seg en hvit kjole eller generelt lage baluba.

For hvis ikke alt klaffer ned til minste detalj, kan det bli en veldig pinlig affære. Det ble det sannelig i et bryllup i Brasil, hvilket man kan se i en videosnutt som nå sprer seg overalt på sosiale medier, skriver Buzz.ie.

For da en ukjent brud skulle gå opp til alteret, ble den klassiske sangen erstattet av høy stønn som best kan kjennetegnes som kommende fra en porno- eller annen 'voksenfilm'.

Alt klaffet da bruden var i ferd med å bli ført opp til alteret av faren sin. Foto: Facebook

På videoen ser man at bruden og faren hennes ser seg rundt, og gjestene ser spørrende ut. Og den upassende overraskelsen er muligens fra brudeparets egen videosamling eller hjemmevideo. En av gjestene som deltok i seremonien fortalte at brudeparet hadde spart penger på orgelspill og musikere, og istedet hadde sangen på usb-brikke som ble spilt av.  

Men paret hadde ikke hørt hele nummeret ferdig eller på annen måte sikret at det ikke var annen lyd på usb-brikken, hvilket altså resulterte i denne pinlige situasjonen under vielsen.

Etter den pinlige seansen kunne faren og brudgommen dog gi hverandre en god klem. Foto: Facebook

Det er uvisst om de høye stønnelydene kommer fra brudeparet selv, men opplevelsen ga uansett alle litt klamme hender og svette på pannen. Foto: Facebook

Ifølge lokale medier i Brasil, var det heldigvis den eneste humpen i veien for brudeparet, og de lykkelige turtelduene kunne deretter bli gift og feire bryllupet uten flere pinlige avbrytelser.

Hva som skjedde på bryllupsnatten av pikante overraskelser står dog igjen i det uvisse.

Se den pinlige videoen her: