Pizzabud snakket med en 2-åring - dørkamera tok opp en detalj som har berørt millioner

18/04/2024 14:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Et rørende øyeblikk mellom en 2 år gammel gutt og en pizzabud har berørt millioner rundt om i verden.

Moderne teknologi har utviklet seg betydelig de siste årene. Det muliggjør også en helt ny form for trygghet i samfunnet vårt.

Overvåkingskameraer plassert på forskjellige steder gjør identifiseringen av gjerningsmenn enklere, noe som hjelper til med å løse forbrytelser raskere.

Vi kan også takke disse overvåkingskameraene for noen ganger å ta opp fantastiske øyeblikk som vi ellers ville ha gått glipp av. Her er et godt eksempel på et slikt øyeblikk.

I USA er det vanlig at privatpersoner har dørkamera da de hjelper til med å se hvem som står på døren. Det er også nyttig hvis noen har skadet noe i hagen eller hvis en pakke levert på døren er stjålet.

I dette tilfellet fanget et dørkamera et fantastisk øyeblikk. 2 år gamle Cohens familie hadde bestilt pizza for levering den kvelden da Ryan Catterson var på jobb. Cohen var sulten og gledet seg til pizzaen. Derfor løp han ivrig ut på terrassen for å møte pizzabudet.

Da Cohen så at pizzaen var på vei, stormet han ut og tok imot pizzaen fra Ryan. Da Ryan snudde seg for å gå, ropte Cohen og strakte seg ut for å gi ham en stor, varm klem.

Cohens mor løp etter sønnen og så alt. Det gledet henne å se hvordan pizzagutten gjengjeldte sønnens klem.

For å oppmuntre andre, delte mor Lindsey Sheely et bilde av øyeblikket på Facebook. Hun ville også takke pizzabudet som hadde gitt sønnen en liten stund. Lindsey visste imidlertid ikke hva budet het.

Da Lindsey delte bildene på Facebook, fikk hun raskt hjelp til å finne pizzabudet. Snart lærte hun også mer om bakgrunnen for budet, noe som gjorde bildene enda mer betydningsfulle.

"På det tidspunktet ante vi ikke hva Cohens klem betydde for denne fremmede," skrev Sheely i innlegget sitt.

"Gjennom dette innlegget fikk vi vite at Ryan nylig hadde mistet datteren sin helt uventet, og Cohens klem var som en liten hilsen ovenfra."

Ryan bearbeidet fortsatt sorgen, men Cohens klem ga mannen trøst. Den lokale nyhetsstasjonen ABC4 Utah la merke til den vakre begivenheten og gjorde et innslag på det.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.