Plutselig prøvde en mann å åpne flydøren: Det som skjedde har nå gått viralt

28/02/2024 20:00

Sofie

Viralt
Foto: X
Foto: X
En mann forsøkte plutselig å åpne flydøren da det var luft under vingene.

Hvordan ville du reagert hvis en mann plutselig og uten forklaring forsøkte å åpne flydøren mens flyet var i luften?

Hendelsen høres kanskje litt urealistisk ut for deg, men nylig skjedde det faktisk med Barstool Sports-vert Zach Etkind. Etter at han delte episoden, har fem menn blitt sentrum i en hyllest som går utover det vanlige. Zach skriver dermed om hendelsen, som umiddelbart må tilhøre de skumlere han har blitt utsatt for i løpet av livet:

"30 minutter etter at han tok av fra Albuquerque, ble han vekket fra sin alkoholinduserte dvale av en mann som åpnet flydøren omtrent 4 rader fra setet mitt."

I kunngjøringen er det ikke forklart hvorfor mannen var i ferd med å åpne flydøren, men bare at fem menn tok seg inn på en gang. 

Gruppen nådde en stille konsensus om å beholde mannen til en flyvertinne fra American Airlines kom med en tape-rull, skriver UniLAD. 

Han ble deretter teipet til setet sitt til de landet trygt. Siden den gang har en annen person også rapportert om hendelsen:

"En av de skumleste dagene i livet mitt. Jeg fløy hjem fra ABQ og vi hadde vært i luften i omtrent 30 minutter da et vindkast kom ut av det blå."

"En mann åpnet nøddøren. Folk taklet ham og bandt ham. Vi måtte nødlande igjen."

Flyturen fra Albuquerque til Chicago tar mindre enn tre timer, men passasjerene rakk ikke Chicago da flyet ble tvunget til å snu som følge av hendelsen.

En X-bruker delte senere et annet bilde tatt på flyplassen, som viste en mann som ble ført ned en trapp bort fra flyet av fire uniformerte offiserer.

Etter hendelsen bekreftet en representant fra American Airlines overfor UNILAD at flyet ble tvunget til å returnere kort tid etter avgang på grunn av "en forstyrrelse i kabinen som involverer en forstyrrende kunde".