Plutselig sto familiens hus i flammer: Da gjorde familiens hund en heroisk innsats

28/05/2024 07:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Familiehunden endte med at redde dem alle fra den voldsomme brand.

De sier at en hund er menneskets beste venn - og det kan være noe å snakke om.

Hvis du er hundeeier selv, kan du sannsynligvis forholde deg til det faktum at du gjør alt du kan for å ta vare på ham eller henne.

Selv om man ikke alltid tenker over det, gjelder det faktisk også den andre veien, og med denne familien ble det klart at folk betydde like mye for hunden som omvendt.

En sen kveld, like før midnatt, var den åtte måneder gamle pitbullen Sasha ute i hagen da hun plutselig begynte å bjeffe voldsomt og klore på inngangsdøren. Latana Chai, som umiddelbart ante at noe var galt, skyndte seg ned trappen for å sjekke situasjonen.

Da hun åpnet bakdøren, ble hun møtt av synet av tykk svart røyk og flammer som veltet ut fra naboens hus. Brannen hadde raskt spredt seg fra naboens hjem til deres eget hus, og Latana visste at babyen hennes, Masailah, fortsatt var inne og sov.

I et desperat øyeblikk løp Latana inn i det brennende huset. Til sin store lettelse så hun Sasha trekke babyen ut av sengen ved å bite i bleien og dra henne i sikkerhet. Denne bemerkelsesverdige redningsaksjonen ble en avgjørende handling som sikret babyens overlevelse.

Latana Chai har senere uttalt til KTXL: "Sasha reddet oss alle. Hadde det ikke vært for henne, tror jeg ikke noen av oss hadde vært her i dag.»

Du kan se intervjuet i videoen her:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.