Plutselig var brudd dekket av blod: årsaken viste seg å være veldig ekkelt

30/05/2022 08:15

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En brud fikk et sjokk da hun måtte danse brudevalen med brudgommen sin. Plutselig innså hun at hun var dekket av blod.

Det er mange bruder som kan erkjenne at ikke alt går som planlagt på den store dagen.

Imidlertid har få mennesker forsøkt å være i en lignende situasjon som dette, hvor en kvinne plutselig ble dratt av dansegulvet av svigermor, selv om de var i ferd med å danse brudevalen.

Madalyn Wise, som nettopp hadde giftet seg, var i ferd med å danse en bryllupsvals med mannen sin, Jayden, da gjestene kunne se at det praktisk talt strømmet ut med blod fra brudekjolen hennes. Det skriver News.com.au.

Til å begynne med trodde den nye bruden at hun hadde vært stresset over å planlegge deres, og det hadde fått mensen til å komme tidlig. Men da svigermor løftet opp kjolen, oppdaget de hva som egentlig foregikk.

"Det var tre igler. Det var en under foten min, en i kneskålen min, og så var det en som kravlet opp beinet mitt," sa 24-åringen Madalyn i en video som nå har gått viralt på TikTok.

"Det var bare så mye blod, og det virket som om det ikke ville slutte å blø."

Madalyn og Jayden giftet seg på Summergrove Estate i NSW Hinterlands, hvor det hadde regnet ganske mye for bryllupet deres, som ble holdt i april i fjor.

Hun mener at de tre iglene hadde bitt på beina hennes da paret hadde vandret gjennom et felt med 'langt, vått gress', for å få tatt bryllupsbildene sine.

Men ved et uhell hadde hun tatt mer enn noen få minneverdige bilder med henne, og de fortsatte med henne under bryllupsseremonien. Under kjolen hennes hadde de tre iglene sugd mye blod.

"Den virkelig kule var den som var i kneskålen min. Og den har nok sittet der i tre timer," sa Madalyn.

Heldigvis er igler generelt ikke farlige, og deres bite er smertefri, selv om det kan være veldig kløende etter å ha fjernet en igle.

De frigjør et smertestillende stoff slik at personen ikke føler sin bit, og derfor hadde bruden ikke lagt merke til det før de kunne se blod på brudekjolen hennes.

"Den fete som var i videoen min var faktisk fylt med blod, og falt av beinet mitt på dansegulvet, og derfor begynte så mye blod å komme ut av kjolen min," sa hun.

– Den satt på beinet mitt fra fotoseansen om ettermiddagen til brudevalsene våre. Så det satt bokstavelig talt på meg gjennom hele mottakelsen – gjennom middag og talene, sto det.

Brudgommen, som naturlig fikk et sjokk til en start fordi han ikke visste hvor den store mengden blod kom fra, holdt seg ved brudens side mens de fikk tak i situasjonen.

– Han ble hos meg hele tiden, dette foregikk og han var veldig støttende. Men jeg vil aldri glemme da han kom inn og så meg, sa hun, og la til at det var ekstremt ‘sjokkerende’.

I kommentarfeltet er det flere som har gitt sin mening. Opptil flere har skrevet at dette bare var en annen grunn til at de ikke vil bo i Australia.

"Hver dag jeg åpner TikTok, får jeg bare enda en grunn til ikke å besøke Australia," skrev en kvinne.

"Ny frykt ulåst. Australia ser vakkert ut, men det er ting som dette som gjør at jeg ikke vil dra," sier en annen.

Madalyn sa at hun og hennes nye mann kunne fortsette å feire den store dagen etter at hun ble bandasjert på beinet.