Politibetjent ber 27-åring kjøre inn til siden: Da han peker på passasjersetet, går det kaldt nedover ryggen hennes.

06/10/2016 19:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 27-årig kvinne fikk øyekontakt med en politimann, da de begge stoppet på rødt lys. Han vinket henne inn til siden, men ikke på grunn av lyset som hadde gått på bilen. For da hun rullet ned vinduet, visste hun at det var langt verre.

Man kan få bøter for mange forskjellige trafikkforseelser, men hvem skulle ha trodd at en av dem var å spise potetgull?

En pose med chips var i hvert fall i ferd med å koste en amerikansk kvinne dyrt, da en politimann plutselig vinket henne inn til siden. Det skriver Babble.com.

27-årige Megan Ange fra Georgie var nylig ute og kjørte bil, og i passasjersetet ved siden av henne lå det en pose med grønnkålchips.

Den spesielle typen chips er raskt blitt en last for Megan, som nærmest ikke klarer å la være å spise snacksen. Chipsen var derfor med henne overalt, men det skulle dog vise deg å få henne i alvorlige problemer.

Foto: Megan Ange

For da Megan en dag var på vei hjem, måtte hun på et tidspunkt stoppe på rødt lys og kjørte dermed opp ved siden av en politibil.

Uten å tenke over det snudde Megan seg mot venstre, hvor hun fikk øyenkontakt med betjenten, som hun høflig nikket til, før hun igjen fokuserte på veibanen. Imens fisket den høyre hånden hennes opp enda en grønnkålchips opp av posen og inn i munnen.

- Jeg hadde bare øyenkontakt med ham et kort øyeblikk da jeg kjørte opp ved siden av ham. Jeg nikket bare og fokuserte deretter på snacksen min og setet, forteller Megan.

Hun ble avbrutt med det samme, da betjenten øyeblikkelig satte på sirenene og signaliserte at Megan skulle kjøre inn til siden. Den 27-årige kvinnen kjørte derfor både overrasket og bekymret inn på den nærmeste bensinstasjonen. 

Foto: Megan Ange

- Jeg trodde ærlig talt at jeg ble vinket til siden på grunn av den ene ødelagte baklykten min, forklarer den uheldige kvinnen.

I mellomtiden steg betjenten ut av bilen sin og gikk bort til Megans dør. Uten å spørre om navn eller identifikasjon, ville han med det samme vite hva som var i posen som lå i setet.

Det høflige smilet Megan hadde gjort klart til betjenten, stivnet da hun kikket ned i posen og fikk stammet frem:

- Øhh… grønnkålchips med smak av nachos.

- Jeg synes det likner på marihuana, svarte politimannen, til Megans store overraskelse. 

Foto: Megan Ange

Først nå gikk det opp for henne hva hun 'haddde gjort', og selv om situasjonen var alvorlig, måtte hun allikevel holde latteren tilbake.

Betjenten derimot så ikke noe moro i situasjonen, og derfor begynte Megan nervøst å forklare at det var helt vanlig chips, selv om de så litt rare ut.

- Vil du se i posen? Spurte Megan bekymret og rakte forsiktig ned etter den mistenkelige chipsen, mens betjenten overbar enhver bevegelse. Rolig løftet hun opp posen og rakte den til betjenten, som forsiktig luktet på posens innhold.

- Hr. politimann?

- Ja?

- Vil du smake en? Spurte Megan forsiktig.

- De er faktisk ganske gode, og....

- Jeg tror deg, avbrøt betjenten og rakte posen tilbake til Megan. Han ønsket henne en god dag og kjørte derfra igen.

I ettertid har både Megan og mange av hennes bekjente moret seg over episoden, og man ser jo at den særpregede grønnkålschipsen ser en smule suspekte ut.