Politiet rykket ut til bil: Da de så passasjeren, kunne de ikke tro sine egne øyne

15/05/2024 05:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det var et vilt syn som møtte politiet.

I Nebraska i USA ble politiet møtt med et noe uvanlig syn da de rykket ut til en bilist som hadde en fullvoksen okse ved navn Howdy Doody sittende i passasjersetet i bilen.

Det skjedde etter at en forbipasserende meldte fra om det oppsiktsvekkende synet til politiet.

Det skriver NBC News.

Hendelsen fant sted i Norfolk, rundt 193 kilometer nordvest for Omaha, der politiet rykket ut til en telefon om en «bil med en ku inni».

Det viste seg imidlertid å være en oks og ikke en ku. Bilisten, Lee Meyer, hadde tilpasset en eldre Ford Crown Victoria, en pensjonert politibil fra den lille byen Arnold, for å transportere sin store okse rundt til parader og messer i staten.

Meyer hadde fjernet taket på passasjersiden av bilen for å gi plass til oksen.

"Det er en solid bil, så jeg kjøpte den og forsterket fjæringen og fjæringen, dekkene og gulvet og kuttet av toppen, og vi var klare til å gå," forklarte han.

Howdy Doody, som er en blanding av Longhorn og Watusi og veier rundt 1000 kilo, er en kjent attraksjon på lokale arrangementer i Nebraska.

Ifølge Meyer hadde han aldri tidligere opplevd problemer med å kjøre rundt med sin uvanlige passasjer, og dette var første gang han ble stoppet av politiet i denne sammenhengen.

Under stansen ba politiet rett og slett Meyer om å kjøre forsiktig. Han sier han verken har søkt eller fått offisiell godkjenning fra motorvognavdelingen eller politiet for sin ombygde bil, og at han kun har bilforsikring og førerkort og private bilskilt på kjøretøyet.

Historien belyser ikke bare de unike utfordringene med dyretransport i personbiler, men også hvordan kreativitet og litt teknisk oppfinnsomhet kan føre til uvanlige løsninger på transportproblemer – selv om det kanskje ikke alltid er helt etter boka.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.