Politimann hjalp dement kvinne hjem fra matbutikken – lot henne holden hånden hans hele veien

13/08/2016 17:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: West Yorkshire Police
Foto: West Yorkshire Police
Politimannen sørget for å holde den eldre kvinnens hånd, mens han kjørte henne sikkert hjem.

En engelsk politibetjent ble tidligere i sommer kalt ut til byen Huddersfield, hvor en eldre kvinne skapte en del forvirring på en matbutikk.

Den demente kvinnen stod ved kassa og lette etter lommeboken sin, da politibetjenten – som kun er identifisert som Dave – ankom butikken.

Hun hadde glemt lommeboken hjemme, og ble derfor stående foran ekspedienten, mens hun forgjeves lette etter betaling for noen grønnsaker.

Den demente kvinnen var utrygg i situasjonen, men fant en viss ro i møtet med den tilkalte politibetjenten, som hun ikke ville slippe hånden på. Det skriver The Daily Mail.

Politimannen sørget for å holde den eldre kvinnen i hånden, mens han kjørte henne sikkert hjem.

Han la alle damens varer på plass ved ankomsten til boligen hennes, hvor han også satte en blomsterbukett i vann.

Nå har politiet valgt å dele den hjertevarme historien på Facebook, hvor over 24.000 mennesker ’liker’ bildet av de to hendene.

Personalet fra butikken får også ros, da de lot den demente kvinnen få varene sine uten å betale for de.

- Veldig hyggelig historie. Det er fint å vite at det finnes noen som vil hjelpe og ta seg av andre, skriver en bruker i kommentarfeltet til bildet.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.