Populær sexvane kan få partneren din til å dumpe deg

19/03/2017 16:30

Anniken Hauge

Viralt
Ny britisk undersøkelse viser at det kan ødelegge et parforhold hvis du gjør dette i senga.

Mange mennesker har på et eller annet tidspunkt i deres liv livet faket en orgasme under et samleie. 

I følge en ny undersøkelse fra den britiske nettsiden DrEd.com, er det spesielt kvinner som har latt partneren deres tro at de hadde oppnådd klimaks under samleiet.

 

2.000 amerikanske og europeiske menn og kvinner deltok i undersøkelsen. 68 prosent av kvinnene innrømmet at de hadde faket en orgasme, mens 27 prosent av mennene hadde gjort det samme. 

Men i følge undersøkelsen kan det få alvorlige konsekvenser for forholdet, hvis den ene parten oppdager at den andre har faket en orgasme. 

15 prosent av mennene fortalte nemlig at det hadde fått dem til å gjøre det slutt, mens 7 prosent av kvinnene hadde gjort det samme. 28 prosent av kvinnene svarte også at partneren deres hadde blitt irritert eller pinlig berørt, mens 19 prosent av mennene svarte det samme. 

 

For 21 prosent av de mannlige deltakerne endte oppdagelsen i en krangel, hvilket gjorde seg gjeldende for 5 prosent av de kvinnelige deltakerne. 

I den mere positive enden hadde 31 prosent av kvinnenes og 10 prosent av mennenes partnere gjort en ekstra innsats for å tilfredsstille sin bedre halvdel.