Privatdetektiv avslører: 3 tegn på at mannen din er utro

22/03/2017 16:30

Anniken Hauge

Viralt
Frykter du at mannen din er utro mot deg? En rutinert privatdetektiv har avslørt de tre vanligste tegnene på at han har funnet en annen.

Går du med en knugende følelse i magen, en voksende uro i kroppen og en ulmende følelse av at mannen din er utro? 

Kanskje er frykten din ubegrunnet, og kanskje ligger det noe i det. 

Du finner dessverre ikke frem til sannheten ved å kun gjette, men det finnes faktisk en rekke tegn på at mannen din ikke har helt rent mel i ekteskapsposen. Det skriver Independent.co.uk. 

Det er en australsk privatdetektiv med mange års erfaring i å overvåke ektefeller, som nå avslører de tre sikreste tegnene på at han er utro mot deg.

 

1. Mobiltelefonen

Hvis mannen din snur seg vekk fra deg når han sender meldinger, hvis han plutselig endrer telefonens kode, hvis han ikke vil at du skal se på skjermen hans, eller hvis du ofte tar ham i å slette mye på mobilen, så er dette dårlige tegn. Ikke at du skal snoke i telefonen hans, men hvis han plutselig verner overdrevet mye om sine digitale korresponsdanser, så bør du være bekymret. 

2. Løgn

Hvis du tar mannen din i å lyve om hvor han har vært eller hva han skal, så bør det virkelig ringe noen bjeller. Med mindre bursdagen din er rett rundt hjørnet, så er det ikke vanlig at par lyver direkte for hverandre - og slett ikke med jevne mellomrom.

3. Magefølelsen

Du går kanskje og beroliger deg med at du er blitt paranoid og ser ting som ikke er virkelig. Men hvis du gjentatte ganger opplever fler av ovenstående punkter, så bør du virkelig reagere på det. Magefølelsen din er verdt å lytte til, hvis du har en eller flere suspekte observasjoner som støtter den.