Rørende video: Hund besøker sin "bestemor" med Alzheimers på et sykehjem

10/07/2024 16:00

Emma

Viralt
OBS: Arkivfoto / Foto: Shutterstock.com
OBS: Arkivfoto / Foto: Shutterstock.com
En rørende video av en hund som gjenforenes med bestemoren sin på et sykehjem har gjort inntrykk på mennesker over hele verden.

Den søte videoen, som har blitt delt på TikTok av brukeren @adammandell29, viser hvordan en liten hund knapt kan være i sin egen kropp av glede når han må besøke bestemoren sin.

Det skriver Newsweek.

Videoen ble delt 12. juni på TikTok og ble raskt en suksess. I løpet av kort tid hadde videoen samlet over 598.600 visninger og mer enn 73.800 likes.

I klippet ser man hunden vente utålmodig ved døren til sykehjemmet, og når den endelig ser bestemoren sin, som lider av Alzheimers, kan den ikke komme raskt nok inn til å overøse henne med kjærlige kyss.

Eieren av hunden, @adammandell29, deler regelmessig klipp av moren og hunden sin sammen, og han blir aldri lei av å se deres utrolige bånd.

Selv om de ofte besøker moren, sier han at det «aldri blir gammelt» å se hundens lykkelige reaksjon når de besøker sykehjemmet.

Forskning støtter også ideen om at hunder kan gjøre en stor forskjell for beboere på sykehjem. Ifølge en gjennomgang publisert av National Institutes of Health, kan samspill med dyr hjelpe innbyggerne til å utvikle meningsfulle relasjoner og finne trøst og glede i deres selskap.

I alle fall minner videoen oss om hvor mye kjærlighet og glede våre firbente venner kan bringe inn i våre liv, og hvor viktig disse øyeblikkene av tilkobling og kjærlighet er, spesielt for de som trenger det mest.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.