Så nærme, men likevel så langt fra: Kvinne sto med verdens mest uheldige lodd i hendene

24/03/2024 09:00

Emma

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Da hun så dagens tall, kunne hun nesten ikke tro sine egne øyne.

Tenk deg et øyeblikk at du står på terskelen til å sikre en fremtid der økonomiske bekymringer hører fortiden til.

Dette var nesten virkeligheten for Nicole, hvis erfaring med Storbritannias National Lotterys "Set for Life"-spill etterlot henne med en rekke forskjellige følelser.

"Set for Life" lover vinneren en utbetaling på £ 10,000 (tilsvarer omtrent £ 87,000) hver måned i 30 år - en sum som ikke gjør deg til millionær over natten, men absolutt sikrer en bekymringsløs eksistens.

18. mars 2024, da the lottery vinnertall ble kunngjort, befant Nicole seg i en hjerteskjærende posisjon. Vinnertallene var 02, 11, 19, 38, 43 med en livsball på 06. Nicoles billett? 03, 12, 20, 39, 44, Livsball 06. For hvert av de fem første tallene var hun bare ett tall unna å vinne.

Nicole kunne ikke tro sine egne øyne, og derfor valgte hun å dele loddet sitt på twitter:

Reaksjonene på Nicoles deling av hennes nesten vinnende billett varierte fra sympati til humor. Noen brukere delte sine egne nesten vinnende historier, mens andre spøkte med at de ville bli frustrert over en slik skjebne til gamle dager.

Nicole selv tok det med et smil, og spøkte med at universet rett og slett ikke hadde planlagt at hun skulle vinne.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.