Sånn overlever plantene dine mens du er på ferie

17/04/2024 14:00

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her er noen gode tips for å få plantene dine til å trives når du skal på ferie.

Når kofferten er pakket og klar, står mange overfor en utfordring: Hvordan sikrer du at potteplantene overlever mens du selv er på ferie? Planteekspert Michael Perry gir noen effektive råd slik at plantene dine trives selv når du er på ferie. 

Dette skriver det britiske mediet The Mirror.

Her er Michael Perrys gode råd for å sikre at potteplantene dine har overlevd når du kommer hjem fra ferie:

  • Vann plantene dine lett før avreise.

  • Pakk vekk gjødselen – noen planter kan fortsatt være i dvale.

  • Plasser plantene dine tett sammen slik at de holder på varmen. 

Perry legger også til at det kan være lurt å ha en bekjent innom og se på plantene en gang i blant. Perry foreslår også at de kan sende deg videoer slik at du kan se hvordan plantene dine har det mens du er borte. 

Det er imidlertid ikke bare praktiske ting Perry tipser om når du skal på ferie. Perry foreslår også at du lar deg inspirere til å utvide plantesamlingen din med nye plantearter. 

Med disse tipsene kan du trygt pakke kofferten og dra, og du kan være sikker på at plantene dine fortsatt vil være sunne og grønne når du kommer hjem. Og du kan til og med være klar til å bringe hjem noen nye eksotiske planter til samlingen din.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.