Sally og familien måtte avlyse ferien for over 33.000 kroner: Folk kan ikke tro det da de hørte hvorfor

20/03/2024 05:00

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det ble for mye for familien i det hele tatt.

For tiden settes det varmerekorder på samlebånd i ulike deler av Sør-Europa.

Til tross for at sommervarmen er noe de fleste elsker, kan varmen også bli for mye - og det var det for Sally og familien.

Det skriver The Mirror.

De bestemte seg for å forlate Hellas tre dager før ferien ble avsluttet da en utrolig hetebølge gjorde hotellet deres til en "gigantisk ovn".

Da temperaturen steg over 40 grader, bestemte de seg for at varmen ble for mye og at de ikke lenger kunne nyte oppholdet.

– Det var kvelende. Jeg har jobbet i Texas og over hele verden, men det var bare kvelende. Det fikk deg til å føle deg svak og svimmel. Det kunne få deg til å føle deg ukomfortabel og vi mistet appetitten vår - vi kunne ikke spise mye. Hvis jeg måtte reise til Sør-Europa igjen, ville jeg valgt å reise i mai og unngå juli og august, sier Sally.

"Hotellet ble designet med marmor og føltes som en gigantisk ovn."

Etter å ha delt sin erfaring på internett, ble Sally møtt med forskjellige reaksjoner.

Folk skrev at det var normalt og spurte om «hun aldri hadde vært i utlandet før».

Sally uttrykte også sin bekymring for de eldre britiske borgerne på øya. Hun var lettet over å være tilbake i Storbritannia, hvor været er regnfullt, vått og kaldt.

De varme temperaturene er ventet å fortsette de kommende dagene, og både lokalbefolkningen og ferierende anbefales å utvise forsiktighet.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.