Samuel filmet seg selv med en stor haug med penger: Det skulle han aldri ha gjort

07/05/2024 05:00

Emma

Viralt
Foto: X
Foto: X
En 20 år gammel mann filmet seg selv og viste frem en stor haug med penger. Han lærte på den harde måten at han sannsynligvis ikke burde ha gjort det.

20 år gamle Samuel Walmsley delte nylig en video av seg selv som viser en stor haug med britiske bunner. Omregnet til danske kroner var det mange tusen kroner.

Dessverre var det ikke penger han hadde kommet til lovlig. Den unge mannen hadde tjent på dem ved å selge kokain og hasj.

Ifølge det britiske mediet Metro skal den unge mannen ha filmet seg selv med den store pengesummen, hvorpå han har delt videoklippet på Snapchat.

Det som har gjort situasjonen hans enda verre er at videoen til og med ble spilt inn i en stjålet varebil.

Ifølge SE og HØR har han beskrevet arbeidet som «nattarbeid».

Han vil ikke kunne fortsette dette arbeidet. Sammen med 14 andre menn er han fengslet for innbrudd, narkotikasalg og import, samt flere biltyverier.

Ikke bare det, men politiet har til og med valgt å gjøre narr av ham på sosiale medier etter at han ble dømt. På det sosiale mediet X, som tidligere het Twitter, har de delt to bilder av ham.

På ett bilde kan du se at han stolt viser frem det store pengebeløpet. På neste bilde kan du se at han er arrestert og er på en politistasjon.

– Hvordan det startet. Hvordan det går», skrev politiet i Lancashire sammen med de to bildene, og spøkte med den unge mannen.

Ifølge Metro spilte videoen av pengene, samt en rekke andre bilder og videoer, en rolle i saken. Hans eget ønske om å vise sin rikdom har derfor spilt en rolle i at han og 14 andre er dømt.

I noen av videoene blir Samuel Walmsley til og med sett levere kokain og hasj. Det har nå endt opp med å koste ham en tur bak murene de neste to årene og fire månedene.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.