Sara deler sjokkerende video: ’Stopp barna dine i å bite negler med det samme’

22/05/2017 22:00

KC

Viralt
Screenshot Youtube
Screenshot Youtube
Det er uhygienisk og gir stygge negler, men både små og store gjør det allikvel. Hvis du biter negler, så kommer du nok til å ønske å stoppe med uvanen etter å ha sett denne videoen.

- Stopp med å bite negler!

Slik lyder den klokkeklare oppfordringen fra Sara Guidry som er mor til Kale.

Og etter å ha sett denne videoen, så forstår du nok godt hvorfor det er en dårlig idé å sette tennene i neglene dine neste gang. 

I videoen kan man se hvordan Sara bruker en pinsett for å pille et bit av en negl ut av tannkjøttet til sønnen. Men det er ikke alt. Hun trekker ikke bare to, tre og fire biter ut – så mange som 32 neglerester blir pillet ut av barnets munn. Dette er rester som hadde skjult seg mellom melketennene og de nye tennene. 

- Tannlegen hadde aldri sett noe liknene. Vi tror at Kale har bitt negler og lekt med dem i munnen, skriver Sara i en kommentar til videoen.

Hun har valgt å dele den sjokkerende og ikke minst skremmende seansen på YouTube.

En utrolig dårlig vane 

Da du var liten fikk du sikkert tutet ørene fulle om at du ikke måtte bite negler av foreldrene dine. Den lærdommen bør du gi videre til både barn, venner og bekjente. 

Og det er ikke bare faren for å få biter av neglene kilt fast i tannkjøttet som gjør at du snarest bør droppe uvanen.

Neglebiting er nemlig også utrolig uhygienisk, da fingrene og neglene våre er fulle av bakterier. Og dessuten gir det stygge negler. Så det er gode grunner til at det opp gjennom tidene har versert så mange vellmenende råd om hvordan man skal stoppe med å bite negler. 

Men Saras video av Kale og hans neglerester er kanskje den beste måten å bli skremt fra å tygge på neglene dine igjen.