Ser du den dødelige faren som lurer i dette søte familiebildet?

30/03/2017 10:00

Anniken Hauge

Viralt
Australske Bianca Dickinson gjorde en uhyggelig oppdagelse, da hun onsdag tok et bilde av sin to år gamle datter Molly.

Den australske moren Bianca Dickinson fikk seg litt av en overraskelse, da hun onsdag tok noen bilder av sin toårige datter Molly i familiens innkjørsel i staten Victoria.

Plutselig la Bianca Dickinson merke til noe som beveget på seg. Først trodde moren at bare var bark fra et tre som virvlet rundt i vinden. 

Det skriver Daily Mail.

 

Men da hun så nærmere etter, oppdaget Bianca Dickinson til sin store skrekk at det var en to meter lang slange som krøp rett forbi den lille datteren hennes.

Selv om hun hadde lyst til å dra datteren vekk fra det lange krypdyret, visste Bianca Dickinson at det sanssynligvis ville skremme slangen. Derfor holdt hun seg rolig til den forsvant igjen.

Senere så Bianca Dickinson gjennom bildene sine, og oppdaget at hun hadde foreviget det skremmende øyeblikket med det farlige dyret. Slangen var en såkalt østlig brunslange, som er den nest giftigste slangen i verden.

Foto: Bianca Dickinson

Molly la slett ikke merke til den lange slangen, så hun tok situasjonen på strak arm. Moren hennes fikk seg til gjengjeld litt av en forskrekkelse, og sov nesten ikke om natten. 

- Fotografiet gir meg fortsatt et stikk i hjertet, sier Bianca Dickinson til Daily Mail.