Simon Cowell sukker da den 80-årige bestemoren går på scenen - så åpner hun munnen og begynner å synge

09/11/2016

Anniken Hauge

Viralt
Det var det visst ingen som var forberedt på.

Det skal en del til for å gjøre dommeren i den britiske versjonen af X Factor, Simon Cowell, målløs.

Det var han heller ikke da den 80-årige Jane Cutler gikk på scenen. Han virket nærmest trett da han sukket.

Den eldre kvinnen virket både nervøs og en anelse forvirret. Hun elsket å synge for seg selv, og derfor hadde flereav venninnene hennes oppfordret henne til å delta i showet.

Som sagt så gjort. Janey Cutler tok motet til seg og gjorde seg klar til audition. Dommeren virket mildt sagt skeptisk, da kvinnen fortalte at hun skulle synge den engelske versjonen av Edith Piafs klassiker “Non, je ne regrette rien”. 

Sangen er vanskelig å synge og noe utfordrende å kaste seg ut i. Men det tok ikke mange sekunder fra hun åpnet munden, til hele salen satt med gåsehud.

Janey Cutters audition fant sted i 2010, og klippet av henne går nå viralt igjen. Det er sett over 20 millioner ganger på YouTube.

Hør hende synge i videoen nedenfor.

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.