Simon sjokkert over Peppa Gris-is i Aldi: For frekk for barn

27/07/2021 08:58

Emma Sletta

Viralt
Det er ikke alltid at produkter for barn, passer helt til målgruppen. Simon Linney måtte konkludere med dette da han kjøpte en eske Peppa Gris-is i Aldi. Bildet snakker vist for seg selv.

Det var en Aldi-kunde som bare trengte noe til den søte tann som endte opp med å få isen som ikke falt i smak. Isen så ikke ut som noe som var rettet mot de små Aldi-kundene.

I stedet minnet iskremen deg om, noe man skal besøke veldig spesielle nettsteder for å se på. Og det er i hvert fall ikke noe for barn.

Selvfølgelig krever det en slags direkte fantasi for at isen skal bli så slem. Og spørsmålet er nok om et barn vil se det samme som Simon Linney og sannsynligvis du og jeg også ser.

Det kan jo tenkes at du også bare ser Peppa Gris og en søt arm eller en blomkål på isen.

Men hvis du først ser den store tingen midt på isen og forestiller deg noe slemt, så kan du plutselig ikke se noe annet. Etter det kan det også bli for mye å slikke på isen, og plutselig ender du opp med å kaste isen ut. Og den burde absolutt ikke serveres til barna dine.

Bildet er tatt av Simon Linney, som kjøpte en eske Peppa Gris is i Aldi til rundt 1 pund. Til gjengjeld fikk han seks is, som alle hadde den spesielle blandingen av jordbær og frekk vanilje. På en måte fikk han mye mer enn han faktisk hadde betalt for.

Ser du hva det ligner? Vil du gi femåringen din en av disse iskremene etter at du ikke ser annet?