Sint far ble provosert av datterens lærer: Hold øye med bilen hans

26/09/2017 09:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Winston Churchill School
Foto: Winston Churchill School
En 22-årig mann ble så rasende på stedatterens lærer at han gikk amok foran flere elever. Det koster ham nå en tur i fengsel.

En britisk mann er idømt 10 måneders fengsel, etter han valgte å kjøre ned stedatterens lærer.

Episoden fant sted 20. februar i år, da 22-årige Rainier Schoeman var i ferd med å kjøre kjærestens datter til skolen. Det skriver Metro.

Skolen Winston Churchill School ligger i byen Woking i England, og der er elevens foreldre flere ganger blitt informert om å ikke parkere inne i skolegården når de setter av barna på grunn av trafikkaos.  

Denne regelen har tidligere skapt trøbbel med flere foreldre – deriblant Rainier Schoeman, som allerede 6. februar hadde en kontrovers med stedatterens lærer, Gareth McCarthy.

Foto: YouTube/Winston Churchill School

Foreldrenes likegyldighet overfor trafikkreglene førte til at Gareth McCarthy måtte ’stå vakt’ foran porten til skolens inngang, for å be foreldrene om å ikke kjøre inn på skolens område.

Der stod han også om morgenen 20. februar, da Rainier Schoeman kom kjørende med jenta.

Enda engang ba Gareth McCarthy stefaren om å ikke kjøre inn i skolegården, men Rainier Schoeman svarte at han ville fortsette å kjøre inn dit, med mindre han fikk presentert regelen skriftlig. Det førte til en stor krangel mellom de to mennene, frem til Gareth McCarthy ga opp å diskutere med den hissige mannen.

Foto: YouTube/Winston Churchill School

I stedet snudde læreren seg med ryggen til bilen, og ventet på at den sinna faren skulle snu og kjøre hjem.

Denne handling provoserte dog Rainier Schoeman så mye, at han likeså godt trådte på gasspedalen og langsomt trillet inn i knehasene til Gareth McCarthy.

Den sta læreren reagerte dog fattet ved å rett og slett sette seg ned på bilens panser, for å demonstrere at stefaren ikke kom forbi.

Da klikket det helt for den rasende mannen i bilen, som straks gasset på og kjørte inn i skolegården med den skremte læreren liggende på panseret. 

Foto: YouTube/Winston Churchill School

Først da bilen svingte falt Gareth McCarthy av i fart, og ble kastet ned på bakken. 

Da han traff bakken slo han hodet, og måtte senere sys etter en åpen hodeskade.

Foto: YouTube/Winston Churchill School

Rainier Schoeman har i ettertid nektet seg skyldig i episoden, men i retten er det avgjort at den voldsomme handlingen som fant sted foran flere elever, utelukkende kan tilskrives den hensynsløse stefaren.

I retten ble Rainier Schoeman både beskrevet som ’egoistisk’ og ’brutal’.

Foto: YouTube/Winston Churchill School

Samtidig ble han idømt 10 måneders fengsel for den overlagte handlingen.

I tillegg blir førerkortet hans inndratt i to år og fire måneder.

Du kan se en overvåkningsvideo av den voldsomme episoden nedenfor: