Sint mor deler bilde av fremmede menn på toget: ‘Jeg håper konene deres ser dette’

18/07/2017 15:30

Anniken Hauge

Viralt
Britiske Bryony Esther hadde en opplevelse på toget som gjorde henne rasende. Nå har selfien hennes vakt stor oppmerksomhet på Facebook.

Britiske Bryony Esther har delt en selfie på Facebook som har skapt stor oppmerksomhet på det populære mediet de seneste dagene.

På bildet står Bryony Esther og ammer den lille datteren sin på toget. I bakgrunnen ser man flere kjøretøy og mange mannlige passasjerer som sitter rundt omkring på setene. 

Det skriver britiske Metro.

Det har fått den unge moren til tre rasende: 

- Ble nødt til å stå inne på toget, mens jeg ammet barnet mitt, takket være denne flotte gjengen med sjramtroll som prioriterte veskene og koffertene sine. Det stinker. Pluss den syklisten med en sykkel som stadig vekk kjørte i inn i meg, hadde satt seg på handikap-setet. Vær så snill å dele dette, for jeg digger hvis mødrene, kjærestene og konene deres ser hvordan dere oppfører dere, skriver Bryony Esther til bildet.

Siden hun delte bildet på Facebook lørdag 15. juli har innlegget gått viralt med mer enn 26.000 delinger, 7.000 likes og mange kommentarer.

 

I kommentarfeltet forteller Bryony Esther at hun ikke ba noen om å flytte seg, men det var tydelig at hun stod og ammet.

Flere facebookbrugere støtter moren, og forteller at de selv har hatt mange lignende opplevelser: 

- Jeg husker mange togturer hvor jeg stod og ammet, mens jeg var høygravid. Det er ikke en god følelse. Jeg er lei for at du måtte oppleve det samme. 

 

- Jeg har måttet sitte på en koffert i en døråpning flere ganger på toget, mens jeg ammet. Der er ikke lengre noe som sjokkerer meg. Noen mennesker er ganske enkelt bare ignorante. 

Andre mener at Bryony Esther burde tatt saken i egne hender: 

- Det er rystende, ja. Men kom igjen og bare be om setet, din sterke kvinne. Det gjør jeg når jeg føler jeg må. Jeg har ikke fått avslag enda, skriver en bruker.