Sjokkerende flytur med Ryanair: Passasjer fikk «den» suttet av

04/10/2021 09:11

Emma Sletta

Viralt
Foto: twitter
Foto: twitter
Passasjerer på en Ryanair-flyvning fikk mer enn de hadde betalt for da de var vitne til at en kvinne tilsynelatende begynte å utføre en seksuell handling på mannen ved siden av henne.

Et videoopptak fra en Ryanair-flyvning viser en mann som holder det som ser ut til å være et glass vin mens en kvinnelig kryssing bøyer hodet ned til skrittet hans.

Det kan ses at mannen vekselvis har åpne og lukkede øyne mens kvinnen beveger seg rundt i fanget hans.

Det ser ut til at klippet har blitt filmet av en flypassasjer som sitter på raden overfor midtgangen fo rparet.

På et tidspunkt begynner paret å kysse lidenskapelig mens mannen famler med kvinnens klær. Kort tid senere blir den kvinnelige passasjeren sett trekke håret tilbake, hvoretter hun gjentar handlingen igjen.

Twitter-brukeren Alan White, som delte klippet på Twitter, skrev: «Fair play to @Ryanair for å tillate dette. Jeg tar med dette i betraktningen når jeg bestiller neste fly reise.»

Etter at Alan delte klippet på Twitter, gikk det naturligvis viralt. Derfor har flere brukere også kommentert den sjokkerende videoen, som i skrivende stund har blitt sett av nesten 70.000 mennesker på Twitter.

"Masse... benplass," skrev en bruker, mens en annen skrev: "@Ryanair, hvem får sparken for å la dette skje?"

Det er ikke kjent om det mindre sjenerte paret fikk lov til å bli på flyet, eller om de ble bedt om å slutte å gjøre det de gjorde.

Men det paret holdt på med er ikke akkurat i tråd med Ryanairs regler, og derfor kan det føre til at de blir kastet av flyet. I tillegg kan det også føre til et forbud mot å fly med Ryanair i fremtiden.

Du kan se videoen her.  Vi advarer mot eksplisitt innhold.