Sjokkert kvinne lurer på sidemannens meldinger: Så oppdager hun hva han skriver om

19/07/2021 09:19

Emma Sletta

Viralt
En kvinne lurte på hva sidemannen på et fly skrev med kjæresten sin om. Plutselig innså hun at det var henne det ble skrevet om – og at han kalte henne «feit».

Landen Ewing har delt en video på det sosiale medie TikTok der hun beskriver turen i et fly hjem fra Nashville.

I videoen snakker hun om hvordan hun så på mens sidemannen skrev med kjæresten hans. Plutselig innså hun at det var hun som det ble skrevet om.

"For omtrent en måned siden var jeg på vei hjem fra Nashville, og jeg satt på et fly, og denne fyren sitter ved siden av meg, og det er bare meg og ham på den rekken," sier den slanke blondinen i videoen.

"Han har telefonen sin ute og langt foran seg, sånn at jeg kan se den."

"Jeg sitter ved siden av han og leser meldingene hans med kjæresten hans, og hun spør ham hvordan flyturen går. Du vet, bare en uformell samtale."

– Han skriver: «For liten med denne feite rumpa ved siden av meg», og hun svarer: «Hahaha, fortell henne om Keto», sier Landen.

Landen deler deretter et bilde som hun tok av fyrens telefon, som satt ved siden av henne. På dette bildet kan du tydelig se at han faktisk har sendt den usmakelige og nedlatende meldingen til kjæresten sin.

– Han fortsatte med å skrive om hvor forferdelig det var og hvordan han hater å være på små fly med fete mennesker, fortsetter hun.

"Så hvis du er hans kone eller hans kjæreste og du ser dette, så er kjæresten din dritt!"

Landets video har siden gått viralt, og har blitt sett mer enn en million ganger på TikTok.

Flere av de som har sett videoen har også lagt igjen kommentarer som sier at de er sjokkerte over å se at hun er en slank blondine. Derfor tror flere av dem at han prøvde å dekke over kjæresten sin.

"Han trodde definitivt at du var varm og ikke ville at kjæresten hans skulle vite at han satt ved siden av noen som var så attraktiv". skriver en bruker, mens en annen skriver:

"Det høres ut som han har vært i trøbbel med kjæresten før. Jeg er lei for at du måtte lese det."

"Nei, sis. Han syntes du var vakker, og kjæresten hans er så usikker at hun ikke stoler på ham," sier en tredje person.