"Skyldig" hund prøver å distrahere eieren: Se den søte videoen

26/06/2024 19:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Hunden gjør alt den kan for å se uskyldig ut.

I Alberta, Canada, bor en svart-hvit border collie-labrador blanding kalt Juniper, som har tatt internett med storm.

Denne energiske og intelligente hunden har funnet seg selv i søkelyset etter å ha prøvd alle triks i boken for å distrahere eieren sin etter å ha gjort ugagn.

Det skriver Newsweek.

Juniper bor sammen med eieren sin, Jennifer, som delte det morsomme klippet på TikTok. Videoen viser Juniper som vrikker, hopper og ruller rundt på gulvet i et desperat forsøk på å unngå å skjelle ut. Klippet har blitt sett over 600.000 ganger og har gjort Juniper til en ekte internettstjerne.

Jennifer forteller Newsweek at hun trodde hun var forberedt på all energien og kaoset som en border collie bringer med seg, ettersom hun allerede hadde en høyenergisk pitbull.

– Men mann, jeg tok feil, sier hun og ler.

Videoen, delt på Jennifers TikTok-konto @jr.arts.and.farms, viser en skyldig Juniper, der får en kærlig reprimande fra Jennifer.

Med en tom pose sausblanding i hånden spør Jennifer: "Er dette sausblandingen du spiste?"

Juniper svarer med en sjarmerende kombinasjon av nysing, logrende hale, hopping og hoderisting.

"Du har ingen skam," sier Jennifer, mens Juniper fortsetter med sine akrobatiske unnvikelsesmanøvrer.

Og som om det ikke var nok, minner Jennifer henne: "Du stjal biff forrige uke også."

Junipers skyldige uttrykk og utallige forsøk på å avlede oppmerksomheten har fått mange TikTok-brukere til å le.

Junipers ubetingede glede har gjort henne til en internettfavoritt, og eierens kjærlige tålmodighet minner oss om at vi elsker kjæledyrene våre, selv når de forårsaker problemer.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.