Slik får man deg på kroken ifølge stjernetegnet ditt

14/11/2017 14:00

Anniken Hauge

Viralt
Noen liker fine biler, mens andre elsker dyrevenner eller en veltrent kropp. Her er de tingene du tenner mest på ifølge stjernetegnet ditt.

Noen tenner på skarpt intellekt, mens andre først og fremst er opptatt av et pent ytre eller en fin bil. Det er rett og slett mye forskjellig som kan gjøre oss ville og lystne. Stjernene har kanskje en finger med i spillet når det kommer til våre preferanser.

Underholdningssiden Yourtango har nemlig sett nærmere på hva som tenner de forskjellige stjernetegnene.

Væren (21. mars - 19. april)
Hvis du gjerne vil få en vær på kroken, så er det hans eller hennes indre du skal snakke til. De blir nemlig tiltrukket av intelligens, og setter pris på en partner som er klok, god til å konversere, og klar til hvilken som helst utfordring.

Tyren (20. april - 20. mai)
Tyren er et stjernetegn som er veldig visuelt orientert. Så hvis du gjerne vil i buksene til en tyr, så er den sikreste veien dit å vise frem en kropp som er både veltrent og velkledd. Tyren har også tendens til å bli tiltrukket av de som ler av vitsene hans eller hennes.

Tvillingen (21. mai - 20. juni)
Hvis du kunne tenk deg å få fingrene i en tvilling, bør du velge det eldste trikset i boka. Tvillingen blir nemlig tiltrukket av folk som spiller litt kostbare. Utover det er tvillingen glad i øyenkontakt og frie tøyler.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Krepsen setter stor pris på god mat og godt selskap. Hvis du kan gi han eller henne begge deler, så har du vedkommende i din hule hånd. En kreps liker dessuten mennesker som ser dem dypt i øynene, er tålmodige og veltrente. 

Løven (23. juli - 22. august)
Hvis det er noe løven setter prsi på, så er det en kjæreste med en god jobb, fin bil og et flott utseende. Men de skal selvfølgelig ikke se bedre ut enn løven. Løven har en forkjærlighet for rampelyset og har tendens til å være litt kommanderende.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen setter stor pris på mennesker rundt seg, spesielt de som verdsetter jomfruens gode smak og sterke holdninger.I tillegg liker jomfruen mennesker som elsker dyr, støtter gode formål og kler seg pent.

Vekten (23. september - 22. oktober)
Hvis du ser bra ut, er sjarmerende og trendy, har du allerede gode sjanser hos vekten. Utover dette er vekten også veldig glad i mennesker som setter pris på litteratur, konserter og en god film.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Hele skorpionens kropp er én stor erogen sone. Det betyr at han eller hun har en sterk medfødt seksualitet. Noen av de tingene som tenner skorpionen mest er intens øyenkontakt, loyalitet og ikke minst økonomisk velstand.

Skytten (22. november - 21. desember)
Når det kommer til å tenne en skytte, er det to ting som pleier å funke bra. Skytten bare digger en med god humor og en selvstendig personlighet. Han eller hun elsker også en kjæreste som er glad i å reise.

Steinbukken (22. desember - 19. januar)
Hvis det er noe som tenner en steinbukk, så er det en høy arbeidsmoral. Han eller hun setter dessuten pris på gode manerer og folk som følger reglene. Veien til steinbukkens hjerte er hjemmelaget middag servert på pent porselen og en god flaske vin.

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
En ekte vannmann setter pris på mennesker som utviser aksept, er intelligente og gjerne litt eksentriske. Han eller hun klarer ikke å si nei til en som kan tilby både dybde, omtenksomhet og intelligens. 

Fisken (19. februar - 20. marts)
Fisken er et stjernetegn som setter pris på mennesker som er i stand til å være stille, rolige og omtenksomme. Videre blir fisken tiltrukket av en som er like opptatt av dyr som de selv er. 

Ny forskning: Derfor bør menn onanere 21 ganger i måneden