Småbarnsmoren Laura tok en rask dusj: Brakk seg da hun kom tilbake og så hva ungene hadde gjort

21/02/2018 18:00

Anniken Hauge

Viralt
Det er ikke lett å være mamma, og av og til må man overvære litt av hvert. Det opplevde småbarnsmoren Laura forleden dag.

Det er både en stor glede og en stor udfordring å ha barn.

Når posene under lyene blir tunge, barna skriker og gråter og man ikke klarer å huske sist man hadde et lite øyeblikk for seg selv, så kan det være tøft å være forelder.

Det kjenner Laura Mazza godt til. Som blogger og mamma til to barn, Luca og Sofia, så er det sjeldent tid til egentid, da hverdagen først og fremst går ut på å ordne for barna.

Og med to Duracell-kaniner  kan det være en utfordring å bare ta en rask dusj, hvilket moren virkelig kan skrive under på ifølge hennes seneste innlegg på Facebook.

De to små barna hadde virkelig laget trøbbel. Foto: Lara Mazza

- Det er stort sett umulig å ha noe alenetid når man har små barn, men hvis man er modig og prøver å få det, så blir man fort straffet for det, innleder Laura Mazza historien sin.

For den unge moren skulle bare ta seg en rask dusj og sminke seg, hvilket er en opplevelse som svarer til en spabehandling for Laura Mazza. Og på samme måte som en spabehandling, viste det seg at Laura Mazza måtte betale dyrt for å prioritere seg selv.

- Jeg tenkte at jeg ville se bra ut i dag og dusje og sminke meg, uten å spekulere over hva barna hold på med. Mens jeg dusjet hadde jeg flere paniske tanker om at politiet banket på døren og hadde funnet barna nakne i sjøen. Men jeg la det fra meg. Jeg var nødt til å få meg en dusj og fjerne stanken av bæsjebleier fra kroppen, skriver Laura Mazza.

Men det fikk hun ikke så mye ut av. For da moren kom ut igjen av badet, luktet det fortsatt vondt. For selv om moren var ren, så var det noen skitne barnerumper som hadde laget skikkelig trøbbel og smurt bæsj oppover flere av husets vegger.

- Jeg så at barna satt på knærne og lo av noe de smurte utover hverandres kropper. Åh gud, si at det er sjokoladesaus forteller Laura Mazza, som utmerket godt visste at det var snakk om noe annet da hun så bleien: 

Overalt i huset var der små brune flekker og streker på veggene. Foto: Lara Mazza

Da Laura så de to leende barna og bleien, la hun fort sammen to og to. Foto: Lara Mazza

- Ikke bare hvilken som helst bleie. En var full av mareritt, mais og blåbær. Det var som en storm av bæsj. - Sofia hadde tatt av seg bleien og dekorert hele huset med innholdet og hun var veldig stolt av det. Sammen med broren sin, som selvfølgelig også  var med på det, skriver Laura Mazza ironisk.

Det var ikke noe annet å gjøre enn å brette opp ermene. Laura Mazza måtte finne frem rengjørings- og blekemidler for å få hele huset rent, da bæsjen var smurt utover gelender, gulv og vegger med tilhørende håndavtrykk.

Laura Mazza hadde vanskeligheter med å ikke kaste opp da hun så hva barna hadde gjort. Foto: Lara Mazza

- Jeg kastet opp litt i min egen munn cirka 50 ganger, og etter blekemiddel og noen omganger eksorsisme ser endelig huset ut som seg selv igjen. 

- Det er derfor jeg ikke setter av tid til meg selv. For når jeg gjør det, ender jeg opp med hendene fulle av dritt og nå har fått meg en lærepenge, avslutter Laura Mazza den komiske historien, som har fått over 2000 likes.