Sønn lurer mamma til å tro at romvesener invaderer jorden: Reaksjonen hennes får alle til å le

10/07/2024 17:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En ung fyr klarte å utføre en svært omfattende hoax som overbeviste moren om at romvesener hadde invadert jorden.

En TikTok-stjerne endte opp med å bli viral etter å ha lurt moren til å tro at romvesener hadde landet i Nord-Amerika.

I en video delt av en ung fyr ved navn Tony med brukernavnet @toodirtydom på sosiale medier, kan man se den unge fyren utføre den svært omfattende svindelen.

Det hele starter med at moren ser på en falsk NBC-nyhetssending på en TV-sending i stuen der det hevdes at «gigantiske ovale objekter dukker opp i flere større byer».

Sendingen blir brått avbrutt av en angivelig melding fra Federal Emergency Management Agency som kunngjør en nasjonal nødsituasjon erklært av den amerikanske regjeringen.

Tonys mor blir fullstendig tatt av spøken og begynner å vise en tydelig uro under den falske nyhetssendingen.

– Jeg blir nervøs. Se, jeg sa at vi trengte en f***ing plan, utbryter hun når FEMA-advarselen dukker opp på skjermen.

Hun begynner febrilsk å ringe andre i huset og kontakte sine nærmeste over telefon. I en uventet vri som bare gir enda mer autentisitet til svindelen, slutter telefonen hennes å fungere, skriver Mirror.

Du kan se videoen i bunden av denne artikkelen...

Når hun ser meldingen om at romvesener er på vei til jorden, kan hun ikke annet enn å rope: "Oh God!" Det er først da hun så Tony le at hun innser at det hele var en spøk, hvoretter videoen slutter.

Brukere på sosiale medier syntes naturlig nok hele situasjonen var veldig morsom, noe som ble hjulpet av at Tonys mor har panikk.

"Dette er den samme generasjonen som fortalte oss at vi ikke skal tro på alt vi ser på TV," sa en bruker på den sosiale medieplattformen.

«At telefonen ikke fungerte, var en betalt skuespiller», skrev en annen.

«Glad hun ikke fikk panikk», skrev en tredje, som tydelig var sarkastisk.

«Det faktum at du bare sitter der, får henne til å bli gal», kommenterte en fjerde.

Selvfølgelig er det verdt å nevne at du ikke vet hvordan hun vil reagere etter videoen. Det er imidlertid en god sjanse for at sønnen hennes har blitt "voksen kjeftet". I alle fall er det tydelig å se i videoen at hun er veldig bekymret og nervøs for hva som kan skje.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.