Som noe ut av en tegneserie: Selvfølgelig, dette er hvordan du også kan bruke en kokosnøtt...

26/06/2024 11:00

Emma

Viralt
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Har du sett den blitt brukt sånn før?

Normalt deler du en kokosnøtt for å spise det saftige innholdet og drikke vannet. Men denne kokosnøtten tjente ikke det formålet. I stedet ble det brukt til å ta ned en farlig person.

I videoen ser vi en farlig mann som løper med kniv mot en bevæpnet offiser. Han snur seg og skyter på den psykotiske personen, men slår ham ikke. I stedet fortsetter han å løpe mot ham og de andre offiserene.

Og så ser vi en mann som står med en kokosnøtt. Først virker det litt rart å stå der med en kokosnøtt, men et brøkdels sekund senere forstår vi hva hensikten med det er: han vil ta personen ned.

Han tar derfor to skritt frem og kaster kokosnøtten med alt han kan. Dessverre ser vi ham ikke truffet, men det er lett å forestille seg hvordan det må ha sett ut. I alle fall ligger mannen på bakken, slått i gulvet av en kokosnøtt.

Betjentene løper deretter mot ham med riflene sine. Det samme gjør mannen som kastet kokosnøtten. Og dette får knivmannen til å kaste kniven og overgi seg - sannsynligvis i ren ydmykelse over å bli kastet i gulvet av en kokosnøtt.

Brukere har det bra i kommentarene

Selv om det alltid er tragisk at en person er i en slik situasjon, tar brukerne under videoen tykt piss om situasjonen. De har mye moro i kommentarsporet.

I en av trådene skriver den første personen: "Lol, jeg kan ikke annet enn å le av måten han løper med kniven på." En annen reagerer på denne meldingen: "Jeg liker kniven som kaster til side. Det er litt sånn: «Fint! Jeg vil ikke drepe deg ... Yezz.'"

En tredje fortsetter tanken: "'Hei mann. Ingen sa noe om kokosnøtter! Jeg er ute."

Du kan se videoen her.