Søt ferie bilde var i ferd med å gå helt galt: Kunne ha kostet dem livet

29/03/2021 13:09

Emma

Viralt
En bruker på sosiale medier Tiktok delte en video av det som ser ut til å være en søt liten blekksprut, men hun fant raskt ut at det var en veldig dårlig idé.

Hvordan høres det ut om en ferie til Bali? Ikke dårlig, er det?

I en verden som for tiden er fylt med nedleggelser, restriksjoner, og ikke minst for ankomsten av oss dansker, en lang, mørk og kald vinter, en uke eller to i et ferieparadis høres ut som Bali, som den rene drømmen.

Men én ting gjør det ikke hvis du kommer til Bali.

Ikke rør blekksprutene.

En kvinnelig turist midlertidig ikke ta hensyn til dette, og når, etter en svømmetur, hun kom over det som synes å være en utrolig vakker liten blekksprut, fikk hun seg noe av en skrekk.

Kvinnen som heter Kaylin Marie valgte å plukke opp den lille blekkspruten for hånd, og sørget til og med for at andre helte vann på den lille fetteren mens hun holdt den i hånden.

Problemet er at denne typen blekksprut ikke bør være i nærheten av mennesker, eller kanskje omvendt.

Til tross for sin lille størrelse inneholder den blå-ringede blekkspruten, som det kalles, nok gift til å drepe ikke mindre enn 26 personer, og den minste bitt er derfor mer enn nok for noe menneske til å sette opp badesandalene.

I videoen som viser blekkspruten i kvinnens hånd, deles også et Google-søk, noe som sannsynligvis har gjort det hyggelige øyeblikket til en veldig skremmende opplevelse. Google-søket sier:

"Bittene deres er så små og smertefrie at mange ofre ikke engang merker at de har blitt truffet før de lider av pustevansker og lammelse. Det er ingen motgift mot en bit fra en blå-ringed blekksprut ennå,"

Nesten mirakuløst ble kvinnen ikke bitt, og derfor unnslapp ganske uventet og forferdelig død, men sikkert tenker hun to ganger før hun plukker opp et dyr neste gang hun er på ferie?