Steinrike Gordon Ramsay gir ikke penger til barna sine - og lar de heller ikke fly på første klasse med ham

11/04/2017 11:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: instagram
Foto: instagram
På tross av en tykk pengepung vil ikke Gordon Ramsey la pengene gå i arv til barna sine.

Han er kjent for sitt blonde hår og hissige temperament. 

Han er blitt veldig kjent etter å ha medvirket i utallige programmer, hvor han har ropt de styggeste ting til amatørkokker og profesjonelle, som ikke har helt kontroll på kokkekunsten. 

Men på tross av sin berømmelse, prominente restauranter og kokebøker, så vil den britiske stjernekokken Gordon Ramsay ikke etterlate millionene sine til barna sine, skriver The Telegraph

Ifølge finansmagasinet Forbes, så tjente Ramsay rundt 475 millioner norske kroner i fjor, men når foreldrene skal på ferie, så skal barna tro at pengene vokser på trær.  

- De sitter ikke med oss på første klasse. De har på ingen måte jobbet hardt nok til å gjøe seg fortjent til det i den alderen. Jeg sier til flyvertinnen at hun ikke skal la de små drittungene komme i nærheten av oss på flyet. Da skal jeg sove, Gordon Ramsay spøkefullt til The Telegraph. 

Den 50-årige kokken har fire barn i alderen 15 til 18 år med sin 42-årige kone Tana Ramsay, og sammen har de fire hus rundt omkring på kloden.  

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Men selv om den eldste datteren går på universitetet, får hun cirka 1.000 kroner til å fikse utgiftenene, inkludert mobilregning og offentlig transport.  

Det samme prinsippet gjør seg gjeldende når Gordon Ramsay en dag går bort, hvor det heller ikke venter en kjempearv til barna. 

- Pengene går ikke til barna, men det er ikke for å straffe de, heller for å ikke skjemme de bort. Vi er blitt enige om at alle barna kan få 25 prosent av inskuddet til en leilighet, men ikke hele leiligheten, sier den rike stjernekokken.