Stolt hund har første arbeidsdag på brannstasjonen: Se viral video

29/05/2024 23:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Med en logrende hale feiret fem år gamle Labrador, Annie, sin første dag på jobb i Lakeside Fire Protection District i San Diego.

Den engelske labradoren, adoptert fra Guide Dogs of the Desert, er den første hunden som er ansatt som en del av Lakeside Fire Protection Districts nye psykiske helseprogram.

Hennes oppgave: Å hjelpe brannmenn med å håndtere stress og traumer forbundet med det krevende arbeidet.

Det skriver Newsweek.

Annie har raskt funnet seg til rette på brannstasjonen. Hennes første dag ble fanget på video og delt på hennes populære TikTok-konto, @annie.the.fire.dog, hvor følgere kunne se henne utforske sine nye omgivelser og få en omvisning på sitt eget lille kontor.

Det har ikke tatt lang tid før Annie har blitt en fast del av brannstasjonens hverdag.

Douglas Strange fra Lakeside Fire har uttalt hvor mye positiv innflytelse Annie allerede har hatt på kort tid. Med lek, samhold og endeløse klemmer gir hun de ansatte et kjærkomment avbrekk fra hverdagens stress.

Hver dag blir brannmennene møtt av Annie, som sprer glede med sin logrende hale. Hennes favorittaktiviteter inkluderer å spille henting, spesielt med en fotball, kose seg med folk, og, som enhver annen hund, spise godbiter.

I tillegg har hennes tilstedeværelse ikke bare gitt en følelse av ro, men også skapt en sterkere følelse av fellesskap blant ansatte.

Annie er ikke den eneste stasjons- og terapihunden, men hun er den første som jobber heltid. Hennes suksess baner vei for fremtidige firbente kolleger som kan bidra til brannmenns mentale velvære.

Med Annies hjelp ser fremtiden lys ut for de ansatte i Lakeside Fire Protection District.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.