"Svigermoren min elsker ikke barnet mitt like mye som sine andre barnebarn - dråpen var gaven hun ga datteren min"

12/04/2024 09:35

Emma

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Forholdet mellom en mor og hennes svigermor kan noen ganger være fulle av spenning - og dessverre vet denne kvinnen det altfor godt.

I følge Jemma (navnet endret seg ettersom hun ønsker å være anonym), elsker ikke svigermoren Carol datteren sin så mye som hun elsker sine andre barnebarn - og hun ble sjokkert da hun så hva Carol hadde gitt barnebarnet i gave.

I følge Kidspot giftet Jemma seg med Aaron i 2019 og kunne ønske datteren Sienna velkommen tre år senere. Aaron, som har en yngre søster, Katie, mor, Carol og far, Justin, tilbrakte barndommen i en tett sammensveiset familie som elsket å tilbringe tid sammen.

Båndet ble enda tettere etter at Katie fødte søte tvillingjenter i 2017, og deretter ankomsten av Sienna noen år senere. Men over tid kunne ikke Jemma unngå å legge merke til at svigermoren behandlet Sienna annerledes enn Katies tvillinger.

I et intervju med Kidspot sa Jemma at det var noen "små ting", men først trodde hun det var noe hun lurte seg selv.

"Vi har en gruppechat for hele familien, og da Carol passet på Katies tvillinger, sendte hun bilder av dem som lagde hjemmelagde kaker eller pasta fra bunnen av. Men når hun passet Sienna, hentet hun ost og baconrull fra et bakeri," sier hun.

Til tross for at han snakket med mannen om det, insisterte han på at det må ha vært aldersforskjellen. Han uttalte også at han var sikker på at når Sienna ble eldre, ville moren hans oppføre seg på samme måte.

Etter en eventyrlig ferie i Europa og Fiji, inviterte Carol alle til lunsj for å dele sine historier om den fantastiske tiden i utlandet og å skjemme bort barnebarna med noen gaver.

Jemma hevdet at Katies tvillinger fikk "de mest ekstraordinære spanske kjolene", men når det kom til Siennas gave, var moren målløs.

– Det var en forbitret magnet! Jeg tenkte: «Er du seriøs?!». Hvem kjøper en oppgitt magnet til et 1 år gammelt barn?» utbrøt hun.

Selv om hun ikke husker hva hun sa, visste Jemma at det var noe sarkastisk som: 'Wow, en magnet.'

Men det er ikke slutten på historien, da Jemma snart begynte å legge merke til enda flere tegn på at Carol elsket Katies tvillinger mer enn hennes andre barnebarn, Sienna.

For eksempel fikk tvillingene personlige julesokker til julegaver, mens Sienna fikk en generisk sokk uten navn på. I tillegg hevdet hun at Katies barn også fikk mange nye leker, mens Sienna fikk noen betalte saker.

"Selvfølgelig forventer jeg ikke at Carol skal kjøpe nye ting til Sienna, men hun kjøpte bokstavelig talt aldri noe som Sienna kan ha med seg," sa hun.

Selv om Jemma ennå ikke vet om hun vil snakke med Carol om det, sa hun at hun ønsket å fokusere på familien sin i stedet - og heldigvis ødelegger hennes egne foreldre Sienna mye.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.